Erbil ve Ermenistan uçuşları başlıyor 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Irak’ın Erbil şehrine 24 Ocak’ta, Ermenistan’ın Erivan şehrine de 2 Şubat’ta uçuşların başlatılacağını duyurdu. Uçuşlar, karşılıklı olarak haftanın 2 ve 3 günü gerçekleştirilebilecek. 

SEYAHAT 19.01.2022, 11:00 20.01.2022, 08:51
Erbil ve Ermenistan uçuşları başlıyor 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, uçuşların başlatılacağına dair yayınladığı duyuruda şu ifadeleri kullandı: “Havacılık sektörü salgından en çok etkilenen sektörlerden oldu. Alınacak önlemlerle bu etkinin en aza indirilmesi konusunda ısrarcıyız. Tedbirler ve salgınla mücadele kapsamında elde edilen başarılı sonuçlar sonrasında havacılık sektöründe toparlanma gerçekleşmeye başlamış ve bu da uçuş ağını genişletmeye vesile olmuştur.” 



Pegasus ve Anadolujet ile uçulacak 

Gaziantep’ten Erbil’e olan uçuşların 24 Ocak’ta Anadolujet ile gerçekleştirileceğini duyuran Bakanlık, bu güzergahta pazartesi ve perşembe günleri uçulacağını duyurdu. İstanbul (Sabiha Gökçen)-Erivan arasındaki uçuşlar ise Pegasus Havayolları tarafından yapılacak ve haftada 3 gün olarak gerçekleştirilecek. Erivan’dan İstanbul’a gelmek isteyen kişiler, Ermenistan’a ait Fly One Armenia Havayolu’nu tercih edecek ve haftada 3 gün uçuş yapabilecek. Ermenistan uçuşları 2 Şubat’ta başlatılacak.  

Yorumlar (0)