Dünyaca ünlü sahil, açık hava oteline döndü

Antalya’da nemli ve sıcak havadan etkilenen yurttaşlar, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde uyudu. Sabahın ilk ışıklarında bile sahildeki yoğunluk dikkatlerden kaçmadı.

SEYAHAT 26.08.2021, 22:20 28.08.2021, 10:20
Dünyaca ünlü sahil, açık hava oteline döndü

Turizm başkenti Antalya’da sıcak ve nemli hava etkisini sürdürüyor. Nem oranının yüzde 40, hava sıcaklığının 35'i aştığı ilde hissedilen sıcaklık değeri ise daha da fazla. 

Sahilde uyudular

Evlerde klima altında uyumak istemeyen yurttaşların adresi de sahiller oldu. Günün tüm saatlerinde tatilcileri konuk eden Konyaaltı Sahili’nde, bazı yurttaşların kalabalık arasında uyumayı sürdürdüğü görüldü. Bazı yurttaşların yastıkla, bazılarının havluyla uyuduğu, bazılarının ise arkadaşlarıyla dip dibe yattıkları gözlendi. Bir kişinin köpekle uyuması ise renkli görüntülere sahne oldu. Nem ve sıcak havadan dolayı gecenin ilerleyen saatlerinde sahile gelen yurttaşlar, buldukları her noktada uyumayı tercih etti. İki vatandaşın ise plajda şezlonglar üzerinde uyudukları gözlendi.

Kimisi yüzdü, kimisi yürüyüş yaptı

Sabahın ilk ışıkları olmasına karşın sahile gelenlerin yoğunluk meydana getirdiği ve Akdeniz’in mavi sularında kulaç attıkları görüldü. Denize girmeyenlerin ise sahil bandında yürüyüş yapmayı tercih ettikleri gözlendi.

“Boş zamanlarımda gelip burada uyuyacağım"

Sahilde uyumayı tercih edenlerden Yusuf Uz, “Evde klima bile yetersiz oluyor, sıcaktan bunalıyoruz. Kendimizi sahile attık, buraya yüzmeye geldik. Bazen de burada sabahlıyoruz. Havlumuzun üzerinde sabaha dek uyuyoruz. Gece burada uyumak güzel fakat sabah saatlerinden itibaren çok sıcak oluyor. Boş zamanım olduğu müddetçe sahile gelip uyuyacağım.” dedi.



































Yorumlar (0)