Doğu Ekspresi’nde tatil hareketliliği

Ramazan Bayramı’na sayılı saatler kala Doğu Ekspresi’nde de bayram hareketliliği yaşanıyor. 

SEYAHAT 01.05.2022, 12:11 03.05.2022, 11:05
Doğu Ekspresi’nde tatil hareketliliği

Güzel bir bayram tatili geçirmek vatandaşlar, bu sene de Doğu Ekspresi’ne akın etti. Haftalar öncesinden biletlerini alan seyahat meraklıları, Gar Binası’na giderek eşsiz bir yolculuk için bekleyişe başladı. 

Yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor

Son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin gözdesi haline gelen Doğu Ekspresi ile seyahat etmek için günün ilk ışıkları ile birlikte gara gelen vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesinde hem eşsiz ve hem de uygun fiyatlarla keyifli bir yolculuğa çıkıyor. 

Fotoğraf meraklılarının gözdesi

Kars’tan Ankara’ya kadar yol alan Doğu Ekspresi, hat üzerindeki büyüleyici manzaraları ile fotoğraf meraklılarını da cezbediyor. Doğu Ekspresi ile toplamda 24 saatlik yolculuğa çıkan vatandaşlar, birçok farklı şehrin içinden geçerek unutulmaz anılar biriktiriyor. 

“Doğu Ekspresi’nin ünü her yere yayılmış durumda”

Ailesini Doğu Ekspresi’ne bindirerek uğurlayan bir vatandaş, günler öncesinden bilet bulmakta zorlandıklarını dile getirerek, “Bilet bulmak gerçekten çok zor. Neyse ki ucu ucuna alabildik. Ailemi uğurlamak için gara geldim. Bayram sebebiyle onları Kayseri’ye uğurluyorum. Çocuklarım da bu vesileyle güzel bir seyahat fırsatı yakaladı. Doğu Ekspresi’nin ünü her yere yayılmış durumda. Gar da bugün çok kalabalık. Çok güzel bir seyahat imkânı sunuyor” ifadelerini kullandı. 

Yolculuk saat 08.00’de başladı

Doğu Ekspresi ile sabah 08.00’de Kars’tan yolculuklarına başlayan vatandaşlar, Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri ve Kırıkkale hattı boyunca devam ederek Ankara’ya varacak. 

Yorumlar (0)