Buzlar altında kalan Karagöl Yaylası göletinde, etkileyici görüntüler oluştu!

Sakarya’da bulunan ve doğal bir güzelliğe sahip olan Karagöl Yaylası’nın göleti, soğuk hava şartları nedeniyle buz tuttu. Kar yağışı ve göletin üstündeki buz, kartpostallara konu olacak görüntüler ortaya çıkardı.

SEYAHAT 02.03.2021, 10:40 03.03.2021, 12:00
Buzlar altında kalan Karagöl Yaylası göletinde, etkileyici görüntüler oluştu!

Sakarya’nın Taraklı ilçesine bağlı olan, Sakarya’ya 86 kilometre ve Taraklı’ya ise 21 kilometre uzaklıkta bulunan Karagöl Yaylası, dört mevsim boyunca ziyaretçilerini ağırlıyor. Yerli ve yabancı turistlerin doğal güzelliğine hayran olduğu Karagöl Yaylası göleti, yaklaşık 1100 metre yüksekliğine sahip. Gölet, soğuk hava şartları ve bölgedeki yoğun kar yağışı nedeniyle buz tuttu.

Gölet, buz tabakasıyla kaplandı

Yaklaşık 567 hektarlık bir alana sahip olan Karagöl Yaylası göleti, yaz ve kış mevsimlerinde doğal bir güzellik oluşturuyor. Özellikle Taraklı kent genelinde etkisini gösteren kar yağışı ve dondurucu hava, yayla içerisinde bulunan göleti buza çevirdi.

Buz tabakasıyla kaplanan gölet, kartpostallık görüntüler oluşturdu. Bölgeye gelen ziyaretçiler gölette bol bol fotoğraf çektirmeye başlarken, gölette keyifli dakikalar geçirilmeye başlandı

Yorumlar (0)