Bulutların üstündeki Huser Yaylası göz kamaştırıyor

2.700 rakımlı Huser Yaylası'nda sis ve gün batımı ile oluşan manzarayı seyretmek isteyenler yoğunluk oluşturuyor.

SEYAHAT 16.06.2021, 23:57 17.06.2021, 11:58
Bulutların üstündeki Huser Yaylası göz kamaştırıyor

Kaçkarlardaki Huser Yaylası'nda sis bulutlarını seyrederken kayık üzerinde ve salıncakta fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

Rize'ye bağlı Çamlıhemşin ilçesine yaklaşık olarak 60 kilometre uzaklıktaki yaylanın yolları otomobil sürücüleri için bir hayli yorucu olsa da manzarayı gören ziyaretçiler yorgunluğu unutarak doğal güzelliğin keyfini çıkarıyor.

"Bol oksijen"

Misafirlerden Ömer Faruk Keleş, Kaçkar Dağları'na geldiği için mutlu olduğunu anlattı.

Bölgenin doğal ortamının kendilerini cezbettiğini dile getiren Keleş, "Buranın güzelliği ve turizme olan açıklığı bizi cezbetti. An itibarıyla balayındayız. Henüz 5 günlük evliyiz. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Doğa ile iç içe bir alan. Harika bir doğa ve bol oksijen." dedi.

"İnanılmaz bir güzelliği var"

Aslıhan Keleş ise Kaçkarları tercih etmeleri sebebi ile çok mutlu olduklarına işaret ederek, "Bol oksijenimizi ve huzurumuzu aldık. Salgın sebebi ile özellikle buraya gelmek istedik. Burayı herkese tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.

"Bu kadarını tahmin etmiyorduk"

Tunceli'den gelen Gülşah Mak da bu kadar güzelliğe şahit olacaklarını tahmin edemediklerinin altını çizerek, "Huser Yaylası harika bir yer. Bol oksijen ve muazzam bir manzarası var. Herkes burayı gelip görmeli." sözlerini sarf etti.



"İyi ki burayı tercih etmişiz"

Serkan Andiçi de Huser Yaylası'na geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Andiçi, "Sihirli bir atmosfere sahip. Doğa ile baş başa kalmak ve kafayı dinlemek için harika bir yer. İyi ki buraya gelmişiz." dedi. 







Yorumlar (0)