Artvin sonbahar renklerine büründü

Artvin’in ilçesi Borçka'da sonbaharın gelişiyle beraber renklerin meydana getirdiği manzara sakinlik ve huzur arayışında olanların rotası olmayı sürdürüyor.

SEYAHAT 23.10.2022, 15:35 24.10.2022, 17:18
Artvin sonbahar renklerine büründü

Dört mevsim yabancı ve yerli turistlerin öncelik verdiği Karadeniz’in göz bebeği olan yaylaları sonbaharın etkisi altına girdi. Artvin'in ilçesi Borçka’da sonbaharın güzelliğine ayna tutarken, ortaya çıkan renkli görüntüler seyahat tutkunlarına görsel şölen sundu.

Doğa tutkunlarının öncelikli tercihi

Yüksek rakımlı bölgelerinde oluşan sis bulutlarıyla bir görsel şölen oluşturan Borçka ilçesi, sakin ve huzurlu bir ortama ihtiyaç duyanların rotası içerisinde.

Artvin, milli parklarıyla, şelaleleriyle, bozulmamış doğal gölleriyle ve zengin bitki örtüsüyle doğa severlerin öncelik verdiği bölgeler içerisinde bulunuyor.

Birbirinden güzel renklere büründü

Turistlerin burayı seyahat rotaları içerisinde bulundurmasındaki en büyük neden ise kentlerin gürültüsünden ve stresinden uzak olmak istemelerinden kaynaklanıyor.

Yoğunlukla sonbahar dönemlerinde fotoğraf sanatçılarının rotası içerisinde yer alan şehir, sonbaharda bitki örtüsünün kahverengi, turuncu, kırmızı, yeşil ve sarı tonları ile farklı bir güzelliğe sahip oldu.

Yorumlar (0)