Anadolu Otoyolu’nun o bölümü yeniden ulaşıma açıldı

Anadolu Otoyolu Bolu geçişinin İstanbul istikametinde 16 Mayıs’tan bu yana devam eden viyadük bakım çalışmaları tamamlandı. Güzergâh, bugün yeniden ulaşıma açıldı.

SEYAHAT 17.06.2022, 13:16 19.06.2022, 12:10
Anadolu Otoyolu’nun o bölümü yeniden ulaşıma açıldı

Zorlu geçen kış mevsimi sonrası çeşitli tahribatların onarılması amacıyla Anadolu Otoyolu Bolu geçişi İstanbul istikametindeki viyadüklerde 16 Mayıs tarihinde çalışma başlatıldı. Karayolları ekipleri tarafından bölgede genleşme derzi değimi çalışmaları bugün başarıyla tamamlandı. 

23 kilometrelik yol araç geçişine kapatılmıştı

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki dubalar da tek tek kaldırıldı. Böylelikle Anadolu Otoyolu Bolu geçişi İstanbul istikameti, haftalar sonra yeniden ulaşıma açılmış oldu. Bölgedeki çalışmalar sebebiyle yaklaşık 23 kilometrelik yolda araç geçişine izin verilmiyordu. İstanbul yönüne gidecek olan araçlar bu süreçte Abant kavşağından D-100 karayoluna aktarılıyordu.

Yorumlar (1)
Amsterdam. 2 yıl önce
Almanya 2ci dűnya savaşından sonra cag atladı, biz kurtuluş savaşından sonra ne yaptık bir asır gecti. Bu bir asırdır çivi çakmayanlar hala ortalıkta dolaşıyor, bizi bir asırdaha oyalamak icin konuşuyorlar yalanla aldatmaya çalışıyorlar.Soruyorum bunlarmı cok akıllı bizim zekadamı sorun var bir türlü çőzemedim..Avrupada yaşıyorum ůlkemde olan gűzel seylerden onur duyuyorum. Emegi gecenlerden Allah razı olsun...