Sağlık personelleri dört gözle bekliyordu… Resmi Gazete’de yayımlandı

Sağlık personellerinin özlük haklarına yönelik önemli değişiklikler içeren yeni düzenleme, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlandı. 

SAĞLIK 12.08.2022, 08:12
Sağlık personelleri dört gözle bekliyordu… Resmi Gazete’de yayımlandı

Sağlık çalışanlarının uzun süredir beklediği döner sermaye ek ödemesi yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemenin resmiyet kazanmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni değişiklikler ile sağlık çalışanlarının beklentilerinin büyük oranda karşılanacağını vurguladı. 

“Her ayın 15’inde gerçekleştirilecek”

Düzenlemeye dair Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Koca, “Sağlık çalışanlarına döner sermaye ek ödemesi yönetmeliği yayımlandı. Düzenleme dili herkes için çok açık olmayabilir. Günlük yaşama tercüme edersek her ayın 15’inde gerçekleştirilecek. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Bu düzenleme ile sağlık sektöründe yeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Koca, “Bir gün bir düzenleme yaptık, Türkiye’de doktor olmanın anlamı değişti. Gelecekte böyle konuşacaklar” dedi.

Yorumlar (0)