Koronavirüs aşısı için yeni tarih verdi!

Microsoft'un kurucusu olan Bill Gates, 2021 senesinin başında yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının hazır olacağını ifade etti. 

SAĞLIK 27.10.2020, 17:40 29.10.2020, 17:45
Koronavirüs aşısı için yeni tarih verdi!

Microsoft'un kurucusu olan Bill Gates, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısına ilişkin bir açıklama daha yaptı. 

Yahoo tarafından gerçekleştirilen bir panele katılım gösteren Bill Gates, 2021 senesinin başında yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının hazır olacağını ifade etti. 

Bill Gates, 2021 senesinin sonlarında tüm dünyada hayatın normale dönebileceğini ileri sürdü. 

Batı'da geliştirilen 6 yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısından 2 veya 3 tanesinin 2021 senesinde hazır olacağına dikkat çekti.

"Aşılar onaylansa da insanlar hasta olabilir"

Bill Gates, AstraZeneca ile Oxford Üniversitesi'nin birlikte yürüttüğü aşı denemesinde bir kişinin yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, söz konusu olayın aslında şaşırtmadığını belirtti. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılarından 2 veya 3 tanesine onay verilmesi halinde bile insanların hasta olmalarının ve başka insanlara virüsü bulaştırmalarının engellenemeyebileceğini kaydeden Bill Gates, konuya ilişkin açıklamalarına devam etti. 

"Yüzde 70'e aşı uygulanmalı"

Bill Gates, yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarını azaltabilmek için dünya nüfusunun yüzde 70'ine aşı uygulanması gerektiğini belirterek, bu virüsün herhangi bir ülkede var olmaya devam etmesi halinde tekrar bulaşma olasılığının daima olacağını kaydetti.

Bill Gates suçlanmıştı

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) yayılmaya başlamasının ardından Bill Gates'in seneler önce yaptığı bir konuşma sosyal medya platformlarında yayılmıştı.

Bill Gates, 10 sene içerisinde herhangi bir şeyin 10 milyon insanı öldürebileceğini ifade etmişti.

Amerikan milyarder, bunun savaş nedeniyle olmayacağını, "bulaşıcı bir virüs" nedeniyle yaşanacağını söylemişti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın önceki danışmanlarından biri olan Roger Stone, Microsoft'un kurucusu olan Bill Gates'in aşıları zorunlu hale getirmeyi ve herkese mikroçip yerleştirmeyi amaçladığını ileri sürmüştü.

Yorumlar (0)