Koca'dan halka videolu teşekkür!

Sağlık Bakanı Koca, sokağa çıkma yasağına uyarak evlerinde kalan halka teşekkür etti.

SAĞLIK 03.01.2021, 17:59 04.01.2021, 12:17
Koca'dan halka videolu teşekkür!

Bakan Fahrettin Koca, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) ile mücadele önlemleri çerçevesinde hafta sonu uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağına ülke genelinde büyük hassasiyetle uyulduğu için halka teşekkürlerini bildirdi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya platformu Twitter'da yer alan "@drfahrettinkoca" hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, zamanın akışının durdurulamayacağını fakat salgının yayılmasının durdurulabileceğini ya da yavaşlatabileceğini belirterek, yasak ve önlemlere büyük sabır göstererek uyan tüm halka teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

Fahrettin Koca'nın paylaşımda yer verdiği 2 dakika 20 saniye süren videoda Adana, Amasya, Ankara, Ardahan, Bilecik, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Malatya, Muğla, Niğde, Ordu, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon ve Van'dan bilindik merkezi alanların boş durumdaki görüntüleri yer alıyor.

Videonun sonunda da zamanın akışının durdurulamayacağı ancak salgının yayılmasının durdurulabileceğini ya da yavaşlatabileceği vurgulanıyor.

Yorumlar (0)