Hacettepe'de ameliyatlarla ilgili flaş karar!

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) hakkında alınan önlemler dâhilinde ikinci bir talimata kadar zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ve poliklinik randevularının durdurulduğu bildirildi.

SAĞLIK 16.03.2020, 16:59
Hacettepe'de ameliyatlarla ilgili flaş karar!

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Hastaneleri bünyesinde yeni tip koronavirüse (Covid-19) ilişkin alınması gereken tedbirler dâhilinde ikinci bir talimata kadar zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ve poliklinik randevuları durdurulurken, verilmiş randevuların da iptal edildiği bildirildi.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Koray Boduroğlu imzasıyla koronavirüs ile mücadele dâhilinde alınması gereken tedbirlere ilişkin yazı yayımlandı. 

Söz konusu yazıda, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizdeki Kovid-19 vakalarının artması nedeniyle salgının sınırlandırılması için alınan önlemler dahilinde, ikinci bir duyuruya kadar, hastanelerimizdeki bütün elektif (zorunlu olmayan) ameliyatlar ve bütün elektif poliklinik randevularının durdurulmasına, verilmiş olan randevuların iptal edilmesine, hastanede yatarak izlemi zorunlu olmayan vakaların taburcu edilmesine Hastaneler Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir."     

Yorumlar (0)