'Eczanem Nerede' uygulaması hizmete girdi

Türk Eczacıları Birliği (TEB), ülke çapında 26 bin 416 eczanenin adres ve nöbet bilgisi bulunan mobil uygulama 'Eczanem Nerede'yi tanıttı.

SAĞLIK 22.11.2019, 16:57
'Eczanem Nerede' uygulaması hizmete girdi

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, TEB Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında uygulama hakkında bilgilendirdi.

Türkiye'nin her noktasında aralıksız ilaç ve sağlık hizmeti veren bir mesleğin mensupları olduklarını belirten Çolak, halka en yakın sağlık danışmanı olduklarını ve TEB olarak halkın sağlığını her şeyin üstünde tuttuklarını belirtti.

'Eczanem Nerede' mobil uygulaması ise, 'yanlış bilgiyle ve yönlendirmeyle her daim mücadele anlayışının' bir çıktısı olarak geliştirildi.

Hem Android hem iOS cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor

Erdoğan Çolak, ülke genelinde 26 bin 416 eczaneden nöbet ve adresi bilgisi alan uygulamanın güvenilir ve doğru kaynak mantığı ile çalıştığını ve verilerin anlık güncellenmesinden dolayı vatandaşların yanlış adreslerde zaman kaybetmeyeceklerini anlattı.

Kullanıcıların bulunduğu konuma en yakın eczaneleri, nöbetçi eczaneleri, bunların iletişim numaralarını ve yol tarifi bilgilerini veren uygulama, Android ve iOS cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Yorumlar (0)