Covid-19 testi yaptırmak istemeyen hasta, hastanede dehşet saçtı 

İstanbul Beylikdüzü’nde yaşanan olayda, 3 kez üst üste “boğaz ağrısı” şikayeti ile özel hastaneye başvuran hasta, doktorların Covid-19 testi yaptırın demesi üzerine acil servis doktorunu darp etti. Hasta, tabancası ile doktora saldıracakken çevredekiler müdahale etti. 

SAĞLIK 16.04.2021, 11:22 16.04.2021, 18:00
Covid-19 testi yaptırmak istemeyen hasta, hastanede dehşet saçtı 

İstanbul Beylikdüzü’nde ikamet eden bir erkek, bölgedeki özel bir hastaneye giderek boğazının ağrıdığını söyledi. S.B. isimli hasta, doktorun dediklerinden tatmin olmayınca aynı gün içinde 2 kez daha aynı hastaneye boğaz ağrısı şikayeti ile gitti.

Doktorların “Covid-19 testi yaptırın” demesi üzerine sinirlenen S.B., doktor ile tartışmaya başladı. Doktorun eline vurarak şiddeti başlatan hasta, doktorun karşılık vermesi üzerine daha da sinirlendi.



Hastaneden dışarı çıkıp özel aracından silahını alan S.B., doktoru vurmak üzere içeriye yöneldiği sırada hastane çalışanları ve güvenlik görevlisi engel oldu.

Hastaya beyaz kod verildi

Acil doktoru, şiddet olayı ve işin içine silah karışması üzerine “beyaz kod” verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, S.B. isimli kişiyi gözaltına aldı. S.B., emniyete götürülürken hastane çalışanlarının şikayetçi olması üzerine yasal süreç başlatıldı. 

Yorumlar (0)