Çok yüksek riskli ilden sevindiren haber: "Covid yoğun bakımda sıfır vaka"

Koronavirüste çok yüksek riskli iller arasında yer alan Osmaniye’de vaka sayılarında hızlı bir düşüş yaşandı. Şehrin Kadirli ilçesinde devlet hastanesi Başhekimi sosyal medyadan yoğun bakımda hiç hastanın olmadığına ilişkin paylaşım yaptı.

SAĞLIK 30.04.2021, 23:55 01.05.2021, 00:03
Çok yüksek riskli ilden sevindiren haber: "Covid yoğun bakımda sıfır vaka"

Koronavirüste açıklanan haftalık vaka yoğunluk haritasında kırmızı renkle gösterilen çok yüksek riskli iller kategorisinde yer alan Osmaniye şehrinin Kadirli ilçesinde Kadirli Devlet Hastanesi’nin Başhekimi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda koronavirüs yoğun bakım ünitesinde hiç hasta olmadığını gösterdi.

Vaka sayısında en çok düşüşün olduğu ilk 10 il arasında

Osmaniye geçtiğimiz hafta güncel olarak yenilenen koronavirüs tablosunda çok yüksek riskli iller kategorisinde 100 binde 292 vakayla bulunuyordu. Şehir vaka sayısında en çok düşüşün olduğu ilk 10 il arasında yerini aldı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hastanede görevli Başhekim Şamil Gerek, güzel haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gerek koronavirüs yoğun bakım ünitesinin boş halini paylaşarak altına, “Kadirli Devlet Hastanesi koronavirüs yoğun bakım hasta sayımız (0). Daha iyi olacağız inşallah.” dedi.

Yorumlar (0)