Bill Gates koronanın nasıl biteceğini açıkladı!

Microsotf'un sahibi Bill Gates, normal hayata nasıl dönüleceğini açıkladı.

SAĞLIK 13.10.2020, 09:23 14.10.2020, 16:55
Bill Gates koronanın nasıl biteceğini açıkladı!

Küresel ölçekli teknoloji firması Microsoft'un sahibi Bill Gates, normal yaşama dönüşün ancak ikinci nesil Covid-19 (yeni tip koronavirüs) aşılarının yaygın olarak uygulanmasıyla mümkün olacağını bildirdi.

NBC'nin Basınla Buluşma programında konuşan Bill Gates, eğer bir Covid-19 aşısı bulunmazsa ABD'lilerin senelerce ya da ömürleri boyunca sosyal mesafe kuralları, maske ve hijyen gibi Covid-19 (yeni tip koronavirüs) kısıtlamaları altında hayatlarını sürdürmelerinin ihtimal dâhilinde olduğunu kaydetti.

Bill Gates insanlığın ilk nesil Covid-19 aşılarından birkaçını beklediğini fakat yaşamın 2. nesil Covid-19 aşılarının çıkması ve tüm dünyada bu aşıların kullanılmasıyla normale dönebileceğini ifade etti.

Koronavirüsün ortaya çıkışı ve yayılmasıyla ilgili hakkında çok sayıda iddia bulunan Bill Gates'in koronavirüs konusundaki açıklamaları, Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklamalarından daha ilgiyle takip ediliyor.

ABD Başkanı Donald John Trump’ın bir dönem danışmanlığı yapan Roger Stone'un "Covid-19 konusunda parmağı var" iddiasında bulunduğu Bill Gates, dünya üzerinde dev ilaç firmalaryla ortaklıklar kurup Covid-19 için gerekli aşı ve ilaçların üretimi konusunda aktif rol oynamak istiyor.

Yorumlar (0)