Aşı durumu e-Nabız'a eklendi

Covid-19 aşı durumu bilgileri için farklı bir uygulama açmak istemeyen Sağlık Bakanlığı, e-Nabız uygulamasına Covid-19 aşı durumu bilgilendirme özelliğini ekledi.

SAĞLIK 14.01.2021, 10:24 15.01.2021, 09:15
Aşı durumu e-Nabız'a eklendi

Vatandaşın kişisel sağlık bilgilerini görebildiği ve yönetebildiği Sağlık Bakanlığının e-Nabız uygulamasına yeni bir özellik eklendi.

Sağlık Bakanlığı, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) aşı durumuna ilişkin bilgilendirmenin yapılacağı yeni özelliği e-Nabız uygulamasına ekledi.

Aşılar sağlık çalışanlarına yapılıyor

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı Çin'de geliştirilen ve Türkiye'ye getirilen CoronaVac aşısı, bugün sabah saatleri itibarıyla ilk olarak sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı. 

Aşı takviminin ilk günü olması ve takvimin işlemeye başlaması ile birlikte Sağlık Bakanlığı, e-Nabız uygulamasında güncelleme yaparak Covid-19 aşısı ile ilgili yeni özellikleri ekledi. 

Vatandaşların kişisel bilgilerini görebildiği ve yönetebildiği e-Nabız uygulamasına eklenen bu özellik (Covid-19 aşı durumu bilgilendirme özelliği) sayesinde Covid-19 aşısı için oluşturulan öncelik grubunda bulunup bulunmadıklarını görebilecek.

Yorumlar (0)