Akciğerine saplanan madde şaşkına çevirdi! 5 sene böyle yaşamış

Düzce’de hayatını sürdüren ve uzun bir süredir şiddetli öksürük sorunu ile boğuşan Mehmet Salih Fer, tedavi olmak için hastaneye gitti. Hastanede incelemeleri yapılan Fer’in sol akciğerinden lades kemiği çıktı. 

SAĞLIK 24.04.2022, 10:37
Akciğerine saplanan madde şaşkına çevirdi! 5 sene böyle yaşamış

Yaklaşık 5 senedir bu şekilde hayatını sürdürdüğü öğrenilen Mehmet Salih Fer, tedavi için gittiği AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorun bu açıklamaları sonrası büyük şaşkınlık yaşadı. Yapılan tespit sonucu Fer’in ameliyat edilmesi kararlaştırıldı. Başarılı bir operasyon sonucu akciğerindeki lades kemiğinden kurtulan Mehmet Salih Fer, tekrar sağlığına kavuştu. Bir süre daha hastanede kontrol altında tutulan Fer, incelemelerinin tamamlanması ile birlikte hastaneden taburcu oldu. 

“Çeşit çeşit teşhislerde bulunan doktorlar oldu, değişik değişik ilaçlar yazıldı”

5 senedir şiddetli öksürük sorunu ile boğuştuğunu dile getiren Mehmet Salih Fer, “Sırtımda da yanma hissi oluyordu. 5 yıldır gerçekten bana çok çektirdi. Bu sorunlardan kurtulmak üzere hastanelere gittim. Gerekli incelemeler de gerçekleştirildi. Bu süreçte sık sık enfeksiyon geçirdim. Çeşit çeşit teşhislerde bulunan doktorlar oldu, değişik değişik ilaçlar yazıldı. Hepsini kullandım ancak bir sonuç göremedik. Şikâyetlerim hiçbir zaman dinmedi” şeklinde konuştu. 

“Ben de bu durumu yeni öğrendim ve çok şaşırdım”

Pek çok doktor gezmesine rağmen bir türlü sonuç alamadığı için bu kez İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldiğini belirten Fer, “Göğüs Cerrahisi kliğindeki doktorlar ve hemşireler gerçekten bana çok yardımcı oldular. Gerekli incelemelerimi hızlı bir şekilde gerçekleştirdiler. Tetkik işlemlerimi takip ettiler. Sonuç olarak sol akciğerimden bir lades kemiği çıktı. 5 yıl böyle yaşamışım. Ben de bu durumu yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Bana da sürpriz oldu. Tekrar sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)