En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

"Polisim" diyerek 858 bin TL'lik vurgun yaptılar!

YAŞAM 24.09.2020, 14:17

Türkiye'de vatandaşlar, telefon dolandırıcıları nedeniyle mağduriyet yaşamaya devam ediyor. 

Son olarak Ankara'da yaşayan iki telefon dolandırıcısı, çok bilinen bir yönteme başvurarak kendilerini polis ya da savcı olarak tanıttı. Söz konusu dolandırıcılar, bu şekilde 3 vatandaşı mağdur etti. 

858 bin TL'lik vurgun yapan telefon dolandırıcılarını durdurmak için polis ekipleri harekete geçti. Söz konusu dolandırıcıların tutuklandıkları öğrenildi. 

Yusuf Ç. ve Ali S. oldukları öğrenilen telefon dolandırıcılarının, vatandaşları arayarak "banka hesaplarında bulunan paraya terör örgütünün eriştiğine" dair yalan söyledikleri ortaya çıktı. 

Telefon dolandırıcılarının bazı vatandaşların banka hesaplarında bulunan parayı zorla çektirdikleri, bazı vatandaşlara da kredi aldırdıkları bildirildi. Dolandırıcıların, söz konusu paraları farklı adreslerde teslim aldıkları öğrenildi. 

Yusuf Ç. ve Ali S.'nin toplam 858 bin TL'lik vurgun yaptığı bildirildi. Mağduriyet yaşayan vatandaşlar, parayı kaptırmalarının ardından dolandırıldıklarını fark ettiler.  

Yapılan ihbarın ardından telefon dolandırıcılarının kullandıkları otomobil belirlendi. Otomobilin Aksaray'a doğru hareket halindeyken yakalandığı öğrenildi. 

Polis ekipleri, otomobil ile telefon dolandırıcılarının üstünde arama yaparak paraları buldu. Bunun üzerine söz konusu dolandırıcılar, gözaltına alındıktan sonra adliyeye gönderildi.

Vatandaşları zor durumda bırakan Yusuf Ç. ve Ali S. tutuklandı. 

Yorumlar (0)