Köpeğe tecavüz ederken yakalandı

Konya'nın Ilgın ilçesinde yaşayan İ.H. (75) isimli şahıs, bahçesinde bir köpeğe tecavüz ederken yarı çıplak hâlde yakalandı. Yaşlı adam ifadesi alındıktan sonra geri bırakıldı.

ÖZEL HABER 29.08.2019, 23:33 03.01.2020, 14:42
Köpeğe tecavüz ederken yakalandı

22 Ağustos günü jandarmaya gelen bir ihbara göre, Konya'nın Ilgın ilçesi Çiğil Mahallesi'nde bir evin bahçesinde köpeğe tecavüz edildiği bilgisini alan jandarma, yaşlı adamı yarı çıplak hâlde köpeğe tecavüz ederken yakaladı. Yoldan geçen sokak köpeğini yakalayarak bahçesine götüren ve odunlukta tecavüze girişen İ.H. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Serbest bırakıldı!

Gözaltına alınan yaşlı adam, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. İfadesinin ardından serbest bırakılan yaşlı adamla ilgili soruşturma açıldığı bildirildi.

Yıllardır köpeklere tecavüz edip şiddet uyguladığı ortaya çıktı

Konya Hayvanları ve Doğayı Sevenler Derneği (HAYDOSEV) tarafından ortaya çıkarılan olayın ayrıntıları ise mide bulandırdı. Hayvanseverler, yaşlı adamın yıllardır köpeklere tecavüz ettiği bilgisine ulaştıklarını ifade etti. Bunun yanı sıra, mahallelinin tanıklığına başvuran gönüllüler, yaşlı adamın tecavüz ettiği köpeklere şiddet uyguladığını da bildirdi.

Mahalleli, yaşlı adamın köpeklere tecavüz ettiğini biliyormuş!

Köpeklere yıllardır tecavüz eden İ.H.'nin durumunun yeni olmadığı ve bu iğrençliğin mahalleli tarafından uzun zamandır bilindiği ortaya çıktı. Mahallelinin durumu bildiği hâlde yetkililere bildirememesinden şikayetçi olan HAYDOSEV gönüllüleri, olayı şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti.

Yorumlar (13)
Mehmet 5 yıl önce
Konya! Güya çok dindar, çok muhafazakar insanların olduğu bir şehir! AKP'nin kalesi! Bunca insan kim bilir kaç yüz, kaç bin insan bu iğrenç pisliğin köpeklere şiddet uygulayıp, tecavüz ettiğini bildiği halde ses çıkartmıyormuş. Bu mu sizin muhafazakarlığınız? Bu mu sizin dindarlığınız? Allah sadece bu pisliğin değil alayınızın belasını versin. Yuh! Hepiniz cehennemde yanın ve o zavallı köpekler ateşinize odun atsın.
Eyzır Bulbul 5 yıl önce
Evde yürürken ayağım takıldı düştüm o da akp yüzünden. Salata yaparken elimi kestim AKP yüzünden.
Asli Asli 5 yıl önce
Mahallelinin de Allah belasiniversin
Gursel Alcay 5 yıl önce
Allah cezasını versin
Kaya 5 yıl önce
ALLAH bilsin bildiği gibi yapsın inşAllah kactana konyalı tanıdıysam kanı bozuk cıktı
Oğuz Han 5 yıl önce
Ya adamın ismini açık açık verin yada düzgün sansürleyin şunu.2. resimlerde adamın ismi yazıyor açık açık
İbrahim Gül 5 yıl önce
Sizin yüzünüzden Konya'nın adı çıkıyor. Azalarak bitin lütfen.
Mustafa 5 yıl önce
Yorum yapan arkadaşlar bir sapık yüzünden konyamiza hakaret ediyirsunuz çok ayıp 2 milyonluk konyada bir kanı bozduğun suçunu konyaya yıkamazsınız kaldiki bir evde kardeşler arasından canide sapikta imanlı da çıkıyor böylelerini hadım edeceksin yapani suçlayın koca bir şehiri değil bunu da siyasete dökmeyin
ajdar 5 yıl önce
kopeklerle fantasy
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın