Adnan Oktar sahte Twitter hesaplarıyla gündeme getiriliyor!

Adnan Oktar’ın organize suç örgütü Twitter’da algı yaratmaya çalışıyor. Oktar, sahte hesaplarla Twitter gündeminde trend hale getiriliyor. "Prezervatif Uydurması", "Dekoltenin AmacıNeydi", "Hükümete Büyük Kumpas", "Hepsi Kurgu Çıktı", "#KuraniEserlereYakmaKararı" gibi etiketlerle trend haline getiriliyor.

ÖZEL HABER 20.01.2020, 11:41 20.01.2020, 11:55
Adnan Oktar sahte Twitter hesaplarıyla gündeme getiriliyor!

“Nitelikli cinsel saldırı”, “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı”, “Şantaj”,” tehdit” gibi 22 ayrı suçlamalarla tutuklu yargılanan ve hakkında toplam 420 yıldan 871 yıla kadar hapis cezası istenen organize suç örgütünün elebaşı Adnan Oktar, Twitter’daki sahte hesaplarla trend haline getiriliyor.

"Prezervatif uydurması" başlığıyla trend haline getiriliyor!

Adnan Oktar'a ilişkin Sabah Gazetesi'nde yapılan haberde, Adnan Oktar'la ilişkileriyle bilinen Serkan Demir'in 4 yılda 69 bin liralık prezervatif satın aldığı belirtildi.Bunun üzerine, Adnan Oktar'ı gündeme getiren sahte Twitter hesapları "Prezervatif Uydurması" kelimesini trend haline getirdi.

Adnan Oktar’ın işkence gördüğüne dair Twitter gönderileri trend hale getiriliyor

Sahte Twitter hesaplarıyla sürekli trend haline getirilen suç örgütünün elebaşı olduğu iddialarıyla tutuklu yargılanan Adnan Oktar bu seferde; 28 Şubat postmodern askerî darbesi sürecinde işkence gördüğü; "Dekoltenin AmacıNeydi" #İşkenceyleÇekilengörüntüler, #İşkenceyiGizleyenMedya, #İşkenceninBelgeleri #28Şubat İşkenceDosyası gibi twitlerle trend haline getiriliyor.

Adnan Oktar’ın tezviratla dolu kitaplarıyla öne sürülerek algı yaratılıyor

Suç örgütünün elebaşı olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Adnan Oktar aynı zamanda amacının provokasyon ve manipülasyon olan üstüne Adnan Oktar’ın ya da takma adı “Harun Yahya” isminin basılı olduğu ve yasa dışı dağıtılan katalog kitapların TMSF tarafından toplatılması da; #KitaplarKimiRahatsızEtti #KitaplarYakılıyor gibi başlıklarla trend haline getiriliyor. Üstüne Adnan Oktar isminin basılı olduğu kitaplar tezvirat yoluyla sahte delil üretiliyor, kasıtlı olarak bilgi değiştirerek yanlış yönlendirme yapmaya çalışılıyor ve bilgiler çarpıtılıyor. Kutsal kitap Kur'an-ı Kerim'e atıfla derlenen ancak manipülatif olduğu öne sürülen kitaplarıyla ilgili de "#KuraniEserlereYakmaKararı" etiketiyle de sahte hesaplar Twitter'da paylaşımda bulunup suç örgütünün elebaşı olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Adnan Oktar sosyal medyada gündeme getirilip sistematik bir şekilde algı operasyonu yapılıyor.


Twitter'da 6 binin üstünde atılan twitle kutsal kitap Kur'an-ı Kerim kullanılarak algı yönetiminde bulunuluyor.

Ayrıca algı operasyonunda dile getirilen "kitap yakma" gibi bir karar yasal olarak meşru değilken ve verilmedi. Devlet topladığı kitapları geri dönüşüm bürolarında imha eder.

Adnan Oktar, bilgileri değiştirerek basit argümanlar kuruyor ve bu argümanlarla evrim teorisini çürüttüğünü öne sürüyor. Kitaplarında arkeologların iskelet bulamadığını, bu yüzden Darwin’in yalan söylediği gibi argümanlar mevcut.

Kitapların genel çerçevesi Darwinizmin terör örgütü PKK’yı beslediği ya da Darwin’in Türk düşmanı olduğu gibi anlamsız bağlamlarla dolu. Adnan Oktar, tutuklu olarak yargılanmasının sebebini “İngiliz Derin Devleti” olarak gösteriyor.


"Hepsi KurguÇıktı" kategorisiyle gündeme getiriliyor

Adnan Oktar hasta mı?

Adnan Oktar hakkında, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden aldığı “Askerlik yapmaya elverişli değildir” raporunda “paranoid şizofreni” hastalığının teşhis edildiği ve 10 ay kadar psikiyatri servisinde tedavi gördüğü iddiaları var.

420 ila 871 yıl arası hapis cezası isteniyor

17 Eylül’de yapılan ilk duruşmada; "Devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme", "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma-yönetme", "Terör örgütüne (FETÖ) üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek", "Kasten adam öldürmeye teşebbüs", "5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet Etmek", "Resmi belgeyi yok etmek", "Resmi belgede sahtecilik", "Nitelikli cinsel saldırı", "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek", "Eğitim öğretim hakkının engellenmesi", "Eziyet etme", "Şantaj", "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "Dolandırıcılık", "3628 Sayılı Kanuna Muhalefet", "Hakaret", "Tehdit", "Hukuka Aykırı Olarak Kişisel Verileri Kaydetmek", "Suçluyu kayırma" ve "Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması" suçlarından toplam 420 yıldan 871 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Habernediyor.com / Safa Kaçar

Yorumlar (24)
Ökkeş Uzun 4 yıl önce
Mahkemece hüküm verilmemiş bir insan için "örgüt elebaşı" ifadesini kullanmanız hukuken doğru mu ?
Kemal Hakverdioğlu 4 yıl önce
Bu tweetler benim bayağı hoşuma gidiyor. Medyada iddia edilen asılsız suçlamalara karşı doğruları anlatıyor adamlar.
Leyla Soyer 4 yıl önce
Logonuzda ay yıldız ama Darwin'in Türk düşmanı olduğundan haberiniz yok.
Bade sevgi 4 yıl önce
Tweetler de bir sorun göremiyorum ben. Haklarını savunuyorlar bence. Sosyal medya herkesin özgürlük alanı.
Mustafa Yakışan 4 yıl önce
Pkkaya fetöye darvinizme kominizme karşı en etkili ilmi çalışmaları ortaya koyan sn Adnan Oktar ve arkadaşlarıdır.
Berfu Beyaz 4 yıl önce
neden doğru twetler ile seslerini duyuruyorlar diye mi bu yargı. Ben bakıyorum twetlere söyledikleri doğru şeyler kendilerini böyle ifade ediyorlar bence
Havva Dua 4 yıl önce
Adnan Oktar terör örgütü teröristleri buraya da dadanmış.
Marlnn Katrin 4 yıl önce
Onlara çok teşekkür ediyorum bir ara tesadüf bulmuştum Adnan beyi çok eğlenerek izliyordum harika bilgilerde öğrendim sonra tam hayal kırıklığı olmuştu ki bu Tweet paylaşımlar onu daha çok arstırmama sebep oldu meğer adam Şahane bir kişilikmiş...
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın