"Türkiye'nin Otomobili" ABD'de tanıtıldı

TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "Türkiyenin Otomobili"ni ve Türkiye otomotiv endüstrisinin mobilite ekosistemine nasıl dönüşeceğini, Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda aralarında dünyanın önde gelen mobilite şirketlerinin temsilcilerinin bulunduğu dinleyici grubuna anlattı.

OTOMOTİV 10.01.2020, 12:17
"Türkiye'nin Otomobili" ABD'de tanıtıldı

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) CES'te (Tüketici Elektroniği Fuarı) 2022 yılında yollara çıkacak olan "Türkiye'nin Otomobili"ni tanıttı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'nun LinkedIn hesabından paylaşılan bilgilere göre, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su (Üst Yöneticisi) Gürcan Karakaş, 7 Ocak'ta Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde kapılarını açan CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) kapsamında gerçekleştirilen "Geleceğin Mobilite Çağını Birlikte Tasarlayalım" (Let's Co Create a New Era of Mobility) başlıklı panelde konuştu. 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su (Üst Yöneticisi) Gürcan Karakaş, aralarında dünyanın önde gelen mobilite şirketlerinin temsilcilerinin bulunduğu bir dinleyici grubuna "Türkiyenin Otomobili"ni ve Türkiye otomotiv endüstrisinin mobilite ekosistemine nasıl dönüşeceğini anlattı. 

Diğer taraftan, Türkiye’nin 60 yıllık otomobil özlemini gidermek ve millî otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük ederek Türkiye'nin ilk küresel mobilite markası olma amacıyla kurulan TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), pazara sunacağı otomobillerin teknik ve donanım özellikleriyle de ilklere ve enlere imza atacak.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), 2022 senesinde C-SUV modeli pazara çıktığında, Avrupa’nın klasik olmayan doğuştan elektrikli ilk SUV üreticisi olacak.

Türkiye’nin ilk doğuştan elektrikli, sıfır emisyonlu ve akıllı otomobili olarak üretilecek C-SUV modeli, bu ilklerin yanı sıra sınıfının en uzun aks mesafesi, en geniş iç hacmi, en iyi hızlanma performansı ve en düşük toplam sahip olma maliyeti gibi özellikleriyle de rakiplerinin önünde bulunacak.

Yorumlar (0)