Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası 127 bin TL

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında en ucuz sıfır araba modelleri ve fiyatları var. Yakın zamanda otomobil almak isteyenler araç modelleri hakkında araştırma yaparken bir yandan da en uygun fiyatlı olan hangi araç çok dikkat ediyor. Türkiye’nin en ucuz sıfır arabalarının arasına yeni bir model daha eklendi. Regal Raptur'un ardından şimdi de Citroen Ami herkesin ilgisini çekiyor. İşte 127 bin liralık fiyata sahip olan Citroen Ami’nin tüm özellikleri…

OTOMOTİV 14.04.2022, 13:56 14.04.2022, 18:03
Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası 127 bin TL

Otomotiv sektörü tüm dünyada sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Sektörde devam eden çip krizinden dolayı insanlar alternatif arayış içerisine girdi.

Türkiye’de en uygun fiyatlı modeller arasında olan Renault Clio ve Fiat Egea fiyatları bile fazlasıyla yükseldi.

Renault Clio, geçen aylarda 220 bin TL ile 260 bin TL aralığında satılırken Nisan ayında 313 bin TL’ye satılmaya başladı.

Sıfır araç almak isteyenler ise hal böyle olunca yönünü alternatif araç modellerine çevirdi. Arama motorlarında Türkiye'nin en ucuz sıfır arabaları ilk sıralara yerleşti.

Geçtiğimiz aylarda alternatif modelleri ile Regal Raptur ve Citroen Ami Türkiye yollarında yerini almaya başlamıştı. Bugünlerde ise gündemde olan araç RKS M5.

Ülkemizde yakın zamanda satışa çıkan RKS M5 son günlerde oldukça popüler olan elektrikli mini otomobiller arasında yer alıyor. İşte bu yeni model aracın özellikleri:

RKS M5 Özellikleri

-Taşıma kapasitesi 3 kişi

-İddialı tasarıma sahip

- Araçta 2500W’lık motor bulunuyor (motor 6 tane 72V 78Ah aküyle desteklenmiş şekilde)

-Araç hava ver yol koşullarına göre 90 km’lik menzil sunuyor. (Elektrikli araçlarda menzil unsurunun değişken olduğunu akıldan çıkarmamak gerek)

-400 kilogramlık ağırlığa sahip olan otomobil normal şebeke hattından 6 ile 8 saat arasında şarj edilebiliyor.

-Türkiye’de satışta olan RKS M5’in fiyatı şu an 127,00 TL ile 135.000 TL arasında değişiyor.

Aracın maksimum hızı 25 ile 45 km arasında değişmekte. Tabi ki bu hız yokuşlarda daha aşağılara kadar düşebilir.

Kalite ve Konfor

2500W motor gücüne sahip olan otomobil şehir trafiğinde kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak durumda. Otomobil sürüş modları ile sürüş tarzına uygun ayarlanabilirken süspansiyonlarıyla da ekstra konfor sağlıyor.

Geniş LCD panel

M5 bütün sürüş detaylarını sizinle paylaşan geniş lcd bir panele sahiptir. Ayrıca bu panel geri görüş özelliği sayesinde diğer otomobillere fark atıyor.

Özgün ve mütevazı supersport tasarımının yanında yüksek teknolojiyle donatılmış olan otomobil, dayanıklı yapısıyla bir yandan gözlere hitap ederken bir yandan da cebinize dost.

Sizde günlük kullanımınız için iyi ve uygun bir alternatif arayışındaysanız RKS M5’e göz atmanızı öneririz.

Elektrikli şarj

Bu mini otomobil Elektrikli şarj üniteleri ile basit şekilde şarj edilebilir.

Yorumlar (0)