TOGG'un üretim bandından ilk görüntüler

Ülkemizin yerli otomobili TOGG, üretim bandında ilk defa görüntülendi. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, "Hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz." denildi.

OTOMOTİV 01.11.2021, 01:04
TOGG'un üretim bandından ilk görüntüler

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yerli otomobil çalışmaları ile ilgili yeni bir video paylaşıldı.

"Yolculuğumuz hız kesmeden sürüyor"

Videonun yer aldığı paylaşımda, "Hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Yolculuğumuz hız kesmeden sürüyor." sözlerine yer verildi.
 

"2022'in sonuna doğru seri üretime geçeriz"

TOGG tesislerinde yalnızca üretimin olmayacağı belirten CEO Gürcan Karakaş, şöyle konuşmuştu:

“Tesisimizde yalnızca üretim yok. Bunu önemle belirtmek istiyorum. 'Otomobil, fabrikadan fazlasını gerektirir.' demiştik inşaata başladığımız sırada. Tesisin içerisinde tasarım merkezini, prototiplerimizin testlerinin gerçekleştirilebildiği bir merkez olarak düşünüyoruz. Bir çatı altında tüm yetkinliklerini toplandığımız bir yer olarak düşünüyoruz. Boyahanenin yan panellerinin ve çatısının kapanmaya başladığını görüyorsunuz. Önümüzdeki dönemde zaten tesisin içine ekipmanlar yerleşmeye başlayacak. Bizim buradaki planımız, 2021'in sonuna doğru imalat kısmının çok büyük bölümünü bitiriyor olmak. Önümüzdeki yılın ortasına kadar da ekipmanları tamamlandıktan sonra geriye hat ve istasyon bazında aracımızın üretime hazırlanması kalıyor. Burada da planladığımız şekilde ilerliyoruz. Önümüzdeki yılın sonuna doğru seri üretime başlarız."

Yorumlar (0)