TOGG, tesislerini paylaştı: “Bizi izlemeye devam edin”

TOGG, Gemlik tesislerinin tamamlanmış kısımlarını paylaştı. Montaj tesisinin yüzde 89’u, boya tesisinin yüzde 96’sı ve gövde tesisinin de yüzde 92’si tamamlandı. TOGG, paylaşımında “Bizi izlemeye devam edin.” notunu düşmeyi de ihmal etmedi. Heyecanlandıran paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

OTOMOTİV 18.04.2022, 12:02
TOGG, tesislerini paylaştı: “Bizi izlemeye devam edin”

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, takipçilerini heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Aracın asfalta çıkması için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken sosyal medya üzerinden tesislerin tamamlanmış halleri paylaşıldı. Gemlik’te devam eden çalışmalar ve planlamalar kapsamında bilgilendirmelere göre tesislerin büyük kısmı tamamlandı. 



Seri üretimin ardından teste girecek

TOGG’un Gemlik tesislerindeki gövde kısmının yüzde 92’si, montaj tesisinin yüzde 89’u ve boya tesisinin de yüzde 96’sı tamamlandı. Otomobilin seri üretime başlamasının ardından yasal mevzuata uygun olup olmadığı hakkında homologasyon testlerine başlanacak. Tüm testlerin tamamlanmasının ardından aracın 2023’ün ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.



“Bizi izlemeye devam edin”

TOGG’un sosyal medya paylaşımları takipçiler tarafından ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Paylaşılan video ve fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken otomobilin resmi sayfası adeta “fenomen” haline geldi.



Yorumlar (0)