Togg T10X çekilişi gerçekleştirildi

Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı aygıtı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyen dijital çekiliş, noter huzurunda yapıldı.

OTOMOTİV 29.03.2023, 23:18
Togg T10X çekilişi gerçekleştirildi

Dijital çekiliş, Togg'un resmi YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlandı. Ön sipariş sürecine iştirak eden 177 bin 467 kişi arasından Togg T10X almaya hak kazananların listesi Togg'un resmi internet adresi üzerinden duyuruldu. 

Togg'un, Trumore uygulaması ile internet adresi üzerinden ön sipariş numaralarıyla isim ve soyadlarının ilk harflerinin olduğu sıralı listeyi paylaştığı kullanıcılardan şanslı 20 bin kişi, bu sene teslim edilecek olan Togg T10X için ön sipariş hakkı elde edecek.

Yedek liste de belirlendi

Çekiliş neticesinde ayrıca, şanslı 20 bin kişinin yanı sıra 20 bin kişiden oluşan yedek liste de belirlendi.

2023 senesi için planlanan teslim işlemlerinde iptallerin yaşanması durumunda yedek listede bulunan kullanıcılar devreye sokulacak. Fakat 2023 senesi teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçiş yapamayanlar Ocak 2024 itibarıyla belirlenecek olan yeni konfigürasyon ve paket opsiyonlarıyla Togg T10X siparişi verebilecek. Bu siparişi oluşturanlar, Haziran 2024'e değin herhangi bir çekilişe katılmadan akıllı aygıtlarını teslim alabilecek.

Yorumlar (0)