Togg sevindiren haberi böyle duyurdu

Gemlik tesisindeki faaliyetlerde kritik aşamalardan birinin daha kusursuz bir şekilde tamamlandığı açıklayan Togg'dan yeni bir video paylaşımı geldi. Bahse konu paylaşımda, parça doğrulama ve kontrollerin akabinde ilk C-SUV'un gövdesinin robot hatlarında başarılı bir şekilde üretildiği kaydedildi.

OTOMOTİV 28.05.2022, 18:20
Togg sevindiren haberi böyle duyurdu

Ülkemizin yerli arabası büyük bir merakla beklenirken, Togg'dan yepyeni bir paylaşım daha yapıldı. Söz konusu paylaşımda, "Kritik aşamalardan biri daha kusursuz bir şekilde tamamlandı." ifadeleri kullanıldı. 

Ayrıca parça doğrulama ve kontrollerin akabinde ilk C-SUV'un gövdesinin robot hatlarında başarılı bir şekilde üretildiği kaydedildi. 

"Başarıyla ürettik"

Bahse konu açıklamada, şöyle denildi:

''Deneme üretimine saniye saniye yaklaştığımız Gemlik tesisimizdeki faaliyetlerde kritik aşamalardan birini daha kusursuz bir şekilde tamamladık.

Parça doğrulama ve kontrolün akabinde ilk C-SUV'un gövdesini robot hatlarımızda başarılı bir şekilde üretmeyi başardık.''
 

2023'ün ilk çeyreğinde asfalta inecek

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli ve milli otomobil Togg'un fabrikasının 29 Ekim 2022'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımlarıyla açılacağını ifade etmiş, yerli otomobilin 2023 yılının ilk çeyreğinde trafiğe çıkmış olacağını da sözlerine eklemişti.

Yorumlar (0)