Togg ne zaman satışa çıkacak?

Mehmet Fatih Kacır, "Bu hafta inşallah ülkemizin otomobili Togg satışa çıkacak. İlerleyen günlerde Togg vatandaşlarımızla buluşacak." dedi.

OTOMOTİV 11.03.2023, 18:47
Togg ne zaman satışa çıkacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır, MÜSİAD Genel Merkez binasında düzenlenen Genç MÜSİAD'ın 15'inci Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. 



"Bu hafta satışa çıkacak"

Ülkemizin büyük bir hamle, atılım içerisinde olduğunu ifade eden Kacır, "Ülkemiz bugün bölgenin parlayan üretim üssü konumuna gelmiş vaziyettedir. Bugün ülkemiz otomotivde Avrupa'nın dördüncü, dünyanın 14'üncü en büyük üreticisi olmuştur. Şimdi önümüzde çok büyük bir fırsat penceresi mevcut. Bu hafta inşallah ülkemizin otomobili Togg satışa çıkacak. İlerleyen günlerde Togg vatandaşlarımızla buluşacak. Togg ile birlikte yeni bir yolculuğa çıkıyor olacağız. Bu yalnızca bir markanın, bir firmanın yolculuğu değil, bu yalnızca bir otomobil yolculuğu da değil, bu mobilite ekosisteminde yükselen bir yıldız olma iddiası taşıyan ülkemizin yolculuğudur." değerlendirmesinde bulundu.



Ön sipariş sürecinin başlatılacağı açıklanmıştı

Togg, ön sipariş sürecini firmanın resmi internet adresi ve Trumore adlı mobil uygulaması üzerinden yakın bir tarihte başlatacağını açıklamıştı.

Togg'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşım doğrultusunda, Togg için ön sipariş döneminin tamamlandığı 2023 senesi içerisinde akıllı aygıtı teslim alma hakkı elde edenleri ve hak elde edenler arasında teslimat önceliğini belirleyecek olan bir çekiliş gerçekleştirilecek. 

Kullanıcıların bir hayli yoğun ilgisiyle 5 Şubat tarihinde başlayan fakat ülkemizi sarsan deprem felaketinin ardından durdurulan NFT açık artırması ileri bir tarihte yapılacak. NFT açık artırmasıyla birlikte satışa sunulacak olan '100'üncü Yıl Özel Seri Koleksiyonu' öncelikli teslimat çerçevesinden çıkarılarak 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılarla buluşturulmaya başlanıyor olacak.

Bu gelişmeler doğrultusunda ön sipariş yöntemlerinden biri olarak açıklanan 'YeniLig' adlı yarışma da iptal edilmişti. 

Yorumlar (0)