TOGG İstanbul Park’ta

TOGG’un resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bir videoda, yerli otomobilin montaj ve üretim sürecine dair yeni detaylar aktarılırken, otomobilin İstanbul Park'taki sürüş görüntüsü de paylaşımda yer aldı.

OTOMOTİV 02.11.2021, 01:22
TOGG İstanbul Park’ta

TOGG, "Mekanik ve elektronik sistem onayı ile fonksiyonel prototipin üretim süreçleri ülkemizde tamamlanan SUV cihazımız ön uygunluğunu almış durumda. Fonksiyonel olan prototiplerimizi termal, güvenlik, dinamik, performans ve dayanım testleri için test merkezlerine naklettik." sözleriyle yeni bir video yayımlandı.

Hız testi yapıldı

Paylaşılmasının akabinde kısa bir süre içerisinde yoğun ilgiyle karşılanan videoda, TOGG mühendislerinin otomobili sıfırdan başlayıp, sürüşe hazır duruma getirdiği ve otomobilin pistte test edildiği gözleniyor.

Aracın 0'dan 100'e ulaşmasının 4,8 saniye olduğu belirtilen videoda, bahse konu değerin otomobilde sürücüyle beraber toplamda 4 yolcu bulunurken yakalandığı aktarıldı.

Diğer yandan, TOGG atölyesinde üretimi gerçekleştirilen prototiplerin test edilmek üzere akreditasyona sahip test merkezlerine gönderildiği belirtildi.
 

Yorumlar (0)