Togg duyurdu: Geçici olarak durduruldu

'Togg 100'üncü Yıl Özel Seri Togg Akıllı Aygıtları' için ön sipariş ve teslim alma sırasını belirleme hakkı sağlayacak olan 2023 adetlik NFT koleksiyonu için yapılacak olan açık artırmanın, yoğun ilgi sebebiyle bir sonraki duyuruya değin durdurulduğu açıklandı.

OTOMOTİV 05.02.2023, 23:05
Togg duyurdu: Geçici olarak durduruldu

Togg'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, "Yoğun ilgi nedeniyle sistemlerimizde gecikme ve sık sık erişim problemi yaşanmaktadır. Sorunu gidermek üzere faaliyetlerimiz sürmektedir. NFT alımlarını bir sonraki duyurumuza değin durdurduğumuzu ifade eder, anlayış ve ilginiz için teşekkür ederiz." denildi.

'Trumore' uygulamasına yoğun ilgi

Diğer taraftan, kısa bir süre evvel kullanıcılarla bir araya gelen 'Trumore' uygulamasına an itibarıyla 200 binden fazla kişi kayıt olurken, oturum açma sayısı ise 1,1 milyonu geçti. Kullanıcılarına yaşamı kolaylaştıracak amacıyla çözümler sunacak olan uygulamayı kullanan sekiz kişi '100'üncü Yıl Özel Seri Togg Akıllı Aygıtı' test sürüş hakkı elde etti. 

Bahse konu uygulamayı indiren ve 'Tru.ID' oluşturan her bir kullanıcı geri çekilemeyecek bir şekilde yalnızca bir NFT için teklifte bulunabilecek. Bir kullanıcının başka bir numaraya teklifte bulunması ise teklif verdiği NFT’ye çok daha yüksek bir teklif gelmesi durumunda mümkün olacak. Böylelikle açık artırma süresinin sonunda her 'Tru.ID' sahibi en çok bir adet NFT’nin sahibi olabilecek. Satın alınan NFT’nin ücreti, Togg akıllı aygıtına sahip olma ücretinden bağımsız olacak.

Yorumlar (0)