Togg'dan 'yoğun ilgi' kararı: Araç sayısı arttı

Togg, T10X için ön siparişin 100 bini aşması üzerine, bu sene için çekilişle teslim edilecek olan akıllı aygıt sayısını 12 binden 20 bine yükseltti.

OTOMOTİV 25.03.2023, 18:15
Togg'dan 'yoğun ilgi' kararı: Araç sayısı arttı

Togg tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, marka, bu sene boyunca kullanıcılarla buluşacak olan T10X için ön sipariş sahiplerini saptayacak çekilişe gösterilen yoğun ilgi sebebiyle teslim edilecek olan akıllı aygıt sayısında artışa gitti.

Bahse konu model için verilen ön siparişin bir haftada 100 bini aşması üzerine harekete geçen marka, daha evvel 12 bin adet olarak duyurduğu çekilişle teslim edilecek olan akıllı aygıt sayısını 20 bine çıkardı.

Ön siparişte ön ödeme için banka aracılığıyla e-Cüzdan’a yapılacak olan transferler, 27 Mart saat 17.00’ye değin işleme alınacak ve 27 Mart saat 22.00 itibarıyla sipariş sistemi kapatılacak. 

Yedek liste oluşturulacak

Togg, bu kararla beraber noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş gününü de bir gün ileriye alarak, 29 Mart 2023 olacak şekilde belirledi. Marka ayrıca şanslı 20 bin kullanıcıya ek olarak 20 bin kişi için de yedek liste yapacak.

Bu sene için planlanan teslimlerde iptallerin yaşanması durumunda, yedek listedeki kullanıcılar devreye girecek. Fakat, bu seneki teslimatlar için yedekten asıla geçemeyenler Ocak 2024 itibarıyla belirlenecek yeni konfigürasyon ve paket opsiyonlarıyla T10X siparişi verebilecekler. 

Söz konusu siparişi verenler, Haziran 2024'e değin hiçbir çekilişe girmeden akıllı aygıtlarını teslim alabilecekler. Yedek ve asıl listede yer bulamayan kullanıcıların gerçekleştirdikleri ön ödemeler ise hesaplarına iade olarak aktarılacak.

Yorumlar (0)