Togg'dan heyecanlandıran paylaşım

Ülkemizin yerli otomobili Togg için faaliyetler Gemlik tesisinde son hızla devam ederken, söz konusu faaliyetlere dair görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. Gerçekleştirilen paylaşımda, Gemlik tesisindeki faaliyetlerin planlandığı gibi devam ettiği, üretim tesislerinin ise yüzde 98 ila 99 oranında tamamlandığı kaydedildi.

OTOMOTİV 18.06.2022, 18:20
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım

Ülkemizin otomobili Togg'da fabrika kurulumu planlandığı şekilde hızla sürüyor. Togg'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gemlik tesisindeki son durum paylaşıldı.

Yüzde 98-99'u tamamlandı

Bahse konu paylaşıma göre, üç tesisten görev ve boya tesislerinin yüzde 99'luk kısmı tamamlandı. Diğer tesislerden biri olan montaj tesisinin ise yüzde 98'i tamamlandı. Boya tesisi içinde yer alan tanklarda kimyasal dolum adımına geçildi, demineralize su, yumuşak su, ısıtma sistemleri ve basınçlı hava tesisatı sistemleri kuruldu. 

Gövde tesisinde de denetim üretimine başlandı. Kaynak makineleri ile basınçlı hava sisteminin elektrik hatları tamamlanmış oldu.

Montaj tesisinde ise atılması gereken bir kaç adım kaldı. Ekipman kurulumunda son aşamaya gelindi. Hatların devreye girmesi için faaliyetler başladı.
 

Ekim 2022'de seri üretime geçilecek

Bütün bu tesislerin devreye alınmasının ardından ülkemizin yerli otomobilinin deneme üretimi önümüzdeki ağustos ayının başında başlayacak.

Aracın seri üretimine ise önümüzdeki ekim ayının sonunda geçilmesi öngörülüyor.

Yorumlar (0)