Togg'dan bir kritik imza daha

Ülkemizin mobilite alanında hizmet veren global teknoloji markası Togg, bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı aygıtı C-SUV’da, Snapdragon Dijital Kokpit Platformları'nı kullanıyor olacak.

OTOMOTİV 16.01.2023, 18:21
Togg'dan bir kritik imza daha

Togg tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, kullanıcılarına en son teknoloji bağlantılı hizmetler sunabilmeyi ve yüksek kaliteli araç içi tecrübeler yaşatmayı amaçlayan Togg, Qualcomm ile birlikte çalışacak. Togg, C-SUV'un eğlence ve bilgi sistemini Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile kuvvetlendirecek. Akıllı aygıt, gelişmiş araç içi multimedya tecrübelerinin ve grafiklerin yanı sıra yapay zeka kabiliyetleri, bilgisayar görüşü desteği, entegre ve devamlı uyarlanabilir kokpit sistemi aracılığıyla kullanıcılarına çok daha konforlu, kesintisiz ve bağlantılı bir sürüş tecrübesi sağlayacak.



Hem yolcuların hem kullanıcıların yaşamını kolaylaştırıyor

Togg’un bu teknolojisi, C-SUV’u çevreyle iletişim kurabilen, çözümler üretebilen ve üretilen çözümleri somut hizmet ve ürünler halinde kullanıcıya sunabilen akıllı bir aygıta dönüştürüyor. C-SUV’u bağlantılı olmanın da bir adım ötesine taşımayı başaran bu teknoloji, akıllı ev aygıtları ve akıllı kentlerdeki diğer bütün IoT aygıtlarıyla entegre bir biçimde çalışarak hem yolcuların hem kullanıcıların yaşamını kolaylaştırıyor.



"Akıllı aygıttan çok daha ötesini sunmayı hedefliyoruz"

Açıklamada hususa dair değerlendirmelerine yer verilen Togg CEO'su Gürcan Karakaş, kullanıcılara problemsiz ve konforlu bir mobilite tecrübesi yaşatmak amacıyla alanlarının en iyileriyle birlikte çalışmaktan çok büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, "Tüm kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı aygıttan çok daha ötesini sunmayı hedefliyoruz. Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile birlikte kullanıcılarımıza konforlu ve akıllı bir tecrübe sunacağız. Yeni nesil otomobiller için Qualcomm ile iş birliğimizi genişletmeyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.



"Togg'a katkıda bulunmayı büyük bir heyecanla bekliyoruz"

Qualcomm Ürün Pazarlama Direktörü Thomas Dannemann ise "Qualcomm Technologies, araç üreticilerinin hem yolcular hem sürücüler için daha bağlantılı, güvenli ve akıllı sürüş tecrübesi sağlamalarına katkıda bulunmayı garanti ediyor. Togg'a katkıda bulunmayı büyük bir heyecanla bekliyoruz." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)