Togg'da yeni gelişme: Kesin tarih belli oldu

Mustafa Varank, "29 Ekim 2022 geliyor. İnşallah ülkemizin otomobilinin fabrikasını önümüzdeki 29 Ekim'de açacağız. Otomobillerimiz seri üretim bandından bir bir inmeye başlayacaklar." dedi.

OTOMOTİV 14.08.2022, 18:35
Togg'da yeni gelişme: Kesin tarih belli oldu

Bartın'a bir dizi açılış ve toplantı için gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, ilk olarak Bartın Valiliği'ni ziyarette bulundu. Şeref Defteri'ne imza attıktan sonra makama geçen Bakan Varank, Vali Nurtaç Arslan'dan brifingler aldı, şehirdeki sanayicilerle basın mensuplarına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Varank, ardından AK Parti Bartın İl Başkanlığı'nı ziyarette bulunarak faaliyetler hakkında İl Başkanı Turhan Kalaycı'dan bilgiler aldı. Partisinin kuruluş yıl dönümünü AK Partililer ile pasta keserek kutlayan Bakan Varank, İl Başkanlığı önünde partililere ve yurttaşlara hitap etti.

"Önümüzdeki 29 Ekim'de açacağız"

Ülkemizde yapılmamış olanları yaptıklarını, proje ve planlarının muhalefetin yanına dahi yanaşamayacağı ufukta olduğunu dile getiren Varank, şöyle konuştu:

"Bugün ülkemizin arabasını konuştuğumuzda muhalefet çıkıp ne diyor? 'Bu otomobili yapamazsınız, yapsanız dahi satamazsınız.' 29 Ekim 2022 geliyor. İnşallah ülkemizin otomobilinin fabrikasını önümüzdeki 29 Ekim'de açacağız. Otomobillerimiz seri üretim bandından bir bir inmeye başlayacaklar. Biz her daim diyoruz ki uzayda bir yarış var, ülkemiz asla ama asla bu yarıştan geri kalmamalı. Eğer ülkemizin geleceğini ipotek altında kalmasını istemiyorsak, muhakkak uzay faaliyetleri yapmalıyız. Evlatlarımız Samanyolu Galaksisi'ni araştırarak geleceğe ilişkin planlar yapmalılar. Biz 'Samanyolu Galaksisi' dediğimizde muhalefet partilerinin aklına ne geldiğini biliyor musunuz? Yalnızca saman geliyor. İşte bu denli vizyonsuz bir muhalefetin Türkiye'ye vereceği herhangi bir şey yok."

Yorumlar (0)