Tesla, Türkiye için “uzaktan” çalışacak operasyon koordinatörü arıyor

Türkiye’de resmi yolla faaliyetlerine başlamak için gün sayan ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Türkler için farklı iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Yeni yayınlanan ilana göre şirket, uzaktan (remote) çalışacak koordinatör arıyor.

OTOMOTİV 10.02.2022, 17:55 11.02.2022, 11:36
Tesla, Türkiye için “uzaktan” çalışacak operasyon koordinatörü arıyor

Elon Musk’ın dünyayı kasıp kavuran projelerinden biri olan elektrikli araçların üretimini üstlenen Tesla şirketi (Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited) Türkiye’deki resmi faaliyetlerine başlamaya hazırlanırken Türkiye’de çalışacak personeller için iş ilanı vermeye başladı.  

Şirketin Türkiye faaliyetlerinden sorumlu olması için daha öncesinde Kemal Geçer ile anlaşmaya varan Tesla, şimdi de İstanbul’da ikamet eden ancak uzaktan çalışmaya da açık olan operasyon koordinatörü arıyor. Tesla’nın resmi internet sitesinde iş tanımıyla ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. 



10 farklı şehirde hızlı şarj istasyonu kuruluyor 

Tesla, 2022 içinde Türkiye’de faaliyetlerine başlayacağını duyururken ülkede satışa çıkacak olan 4 modelini de belirlemek için kolları sıvadı. Ayrıca farklı şehirlerde hızlı şarj istasyonları kuracağını da belirten ve internet sitesine eklediği bağlantılarda “coming soon” (yakında) ifadesini kullanan şirketin Ankara, Sakarya, Antalya, Konya, Aydın, İzmir, Balıkesir, İstanbul, Bursa ve Edirne’de “süper şarj” istasyonun yer alacağını aktardı. 



 

Yorumlar (0)