Skoda Karoq makyajlandı

Skoda'da Octavia modelinden sonra en çok satan model olan Karoq makyajlanıyor. Modele ait ilk teaser görüntüleri yayımlandı.

OTOMOTİV 17.11.2021, 01:30
Skoda Karoq makyajlandı

Ön çamurluk kısmında dikkatleri üzerine çeken iki krom jant tasarımına bakıldığında, 'Sportline' donanımı ile geleceği öngörülüyor. Makyajlanan modelin farları da tekrar şekillendirilmiş. 

Aracın önyüzündeki ızgaralar da güncellenmiş. LED yapıdaki gündüz sürüş farları da bölünmüş bir tasarıma sahip. Model, bu görünümüyle eski Octavia tasarımını andırıyor. 

Alt lambalar artık ızgara yerine otomobilin yan tarafına doğru yönlendirilmiş. Küme eskisine nazaran biraz büyük bir görünüme sahipken, oldukça geniş hava girişi bulunan bir tampona konumlandırılmış. Arkada farlardaki dokunuşlar da göze batıyor. 

İlk çeyrekte asfalta inebilir

Teknik özellikler yönünden marka tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmadı fakat büyük değişiklikler olacağı düşünülmüyor. 2022 model Karoq'ta şarj edilebilir bir hibrit seçeneğin sunulmayacağına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Kasım ayı sonunda gerçekleştirilecek olan lansman ile birlikte Avrupa'daki satışların önümüzdeki yılın ilk 3 ayında başlama olasılığı bulunuyor. 

Yorumlar (0)