Peugeot, yeni modellerinde yer alacak teknolojileri tanıtacak

Peugeot markasının, gelecek 10 yılda yeni modellerinde yer alacak özellikler ve teknolojileri tanıtacağı dünya prömiyeri için geri sayım başladı. 5 Ocak'ta düzenlenecek dünya prömiyeri, Peugeot müşterileri tarafından heyecanla beklenmeye başlandı.

OTOMOTİV 24.12.2022, 11:43 25.12.2022, 12:06 Hakan Öksüz
Peugeot, yeni modellerinde yer alacak teknolojileri tanıtacak

Otomotiv devi Peugeot, bundan sonraki 10 yılda piyasaya sürülecek yeni modellerinde yer alacak teknoloji ve özelliklerin bir ön gösterimi niteliğindeki dünya prömiyerini yapacak. Peugeot müşterileri, Las Vegas'ta 5 Ocak'ta gerçekleştirilecek "Peugeot Inception Concept"in dünya prömiyeri için sabırsız bekleyişini sürdürüyor.

Gelecek 10 yılda öne çıkarılacak özellikler anlatılacak

CES Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yapılacak prömiyerde markanın gelecek 10 yılda öne çıkaracağı özellikler tanıtılacak. Peugeot'nun temel değerlerinin "duygu", "mükemmellik" ve göz alıcılık" olduğu belirtildi. Bu temel değerler ışığında yeni modellerde yer alacak teknolojiler tanıtılacak. "Inception Concept"in, Peugeot için yeni bir dönemin başlangıcını temsil edeceği kaydedildi.

Etkinlik ne zaman?

Otomotiv devi Peugeot, 2023 "elektrik yılı" olarak belirledi. Türkiye saati ile 5 Ocak Perşembe günü saat 01.00'de başlayacak Peugeot Inception Concept'in canlı yayını, heyecanla bekleniyor. Bunun ardından ise 6 Ocak günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek olan "Peugeot Brand Forward" etkinliği beklenecek. Bu etkinlikte markanın geleceğiyle ilgili beklentiler masaya yatırılacak.

Uluslararası yuvarlak masa toplantılarında Peugeot CEO'su Linda Jackson'ın yanı sıra tasarım direktörü, ürün direktörü ve pazarlama direktörü de hazır bulunacak. Fransız otomobil markasının, yeni modellerin iç mekan tasarımında nasıl değişikliklere gideceği hakkında ön gösterim yapılacak. 

Yorumlar (0)