Opel’den Türkiye pazarında adım: Elektrikli Corsa modeli satışta

Her alanda olduğu gibi otomobilde de meydana gelen değişimlerle insanlar farklı yönlere doğru gidebiliyor. Otomotiv sektöründe elektrikli araç yarışı hız kesmeden devam ediyor. Bu konu ile ilgili adım atan Opel, elektrikli Corsa modelini Türkiye’de satışa çıkardı.

OTOMOTİV 12.12.2022, 10:09 13.12.2022, 09:20
Opel’den Türkiye pazarında adım: Elektrikli Corsa modeli satışta

Türkiye’nin otomobil pazarı içerisinde elektrikli otomobil konusunda ilk adımı Mokka-e ile atan Opel, sürüş rahatlığı sebebiyle seçilen elektrikli Corsa modelini ülkemize getirdi. Opel, elektrikli araç konusunda Türkiye’de pazarını genişletti. Aralık ayının ilk günlerinde getirilen Corsa-e, sınırlı miktarda ön satışa çıkarıldı. Lansmana özel bir biçimde getirilen yeni elektrikli model Opel, alıcılarını bekliyor.

Elektrikli Opel Corsa özellikleri

Edinilen bilgilere göre, Opel Corsa-e’de 8 sene süresinde 160 bin km batarya garantisi veriliyor. Altıncı nesil Corsa’nın tamamıyla elektrikli çeşidi, 136 HP gücü veren bir motoru barındırıyor ve kullanıcılara 350 km’ye çıkabilen bir menzil sağlıyor.

0-100 km/s çıkışını 8,1 saniyede gerçekleştiren Corsa-e’de bulunan 50 kWh kapasiteli batarya, 30 dakika içerisinde yüzde 80’e kadar hızlı şarj olabiliyor.

Elektrikli Opel Corsa Türkiye fiyatı

Alman otomotiv firması Opel, Corsa’nın elektrikli modelinin Türkiye fiyatlarını da duyurdu. 839 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Ultimate donanımı bulunan Opel Corsa-e, Türkiye’de ilk alıcılarını bekliyor.

Yorumlar (0)