Modifiye araç tutkunları Tekirdağ'da buluştu

Tekirdağ’a bağlı Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen Tuning Fest 2021 etkinliği kapsamındaki güzellik yarışmasına çok sayıda modifiyeli araba katıldı.

OTOMOTİV 30.08.2021, 00:55 31.08.2021, 09:16
Modifiye araç tutkunları Tekirdağ'da buluştu

Tekirdağ Motor Sporları Derneği'nce Süleymanpaşa Belediyesi'nin desteğiyle organize edilen Tuning Fest 2021'de ülke genelinden yüzlerce modifiye tutkunu, araçlarıyla 'en iyi ses sitemi' ve 'en güzel modifiye' kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Sahilde buluşan yüzlerce modifiyeli araç, drone ile havadan görüntülendi. Güzellik yarışmasına katılan arabalar süslenirken, ses sistemi kategorisinde yarışan araçlar ise adeta yeri göğü inletti.

"İki kategoride güzellik yarışmamız var"

Tekirdağ Motor Sporları Derneği Başkanı Erkan Yavaş, “Derneğimizin düzenlemiş olduğu etkinliğe hoş geldiniz. Organizasyonda iki kategoride yarışma oluyor. Güzellik yarışması ile desibel yarışması yapılıyor. Burada araçlar birbirlerinin sesleri ile yarışıyor. Birde 100 bin lira üstü ve 100 bin lira altı olmak üzere iki kategoride güzellik yarışmamız var. Bu ışıl ışıl araçların hepsi kaplama yapılmış özel araçlar. Şu an 35 ilden misafirimiz var. Tekirdağ Süleymanpaşa bu hususta çok şanslı. Çünkü ülkemizin en iyi fuarı burada. Yani insanlar buraya büyük bir heyecanla geliyor, merakla geliyor. Çok şükür her yıl olduğu gibi Süleymanpaşa Belediyesi bize yine destek verdi.” sözlerini sarf etti.
















Yorumlar (0)