Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain tanıtıldı

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain, tanıtıldı. Yerden yüksek yapısı ile gelen model, crossover'lardan sıkılan kullanıcılara hitap edecek.

OTOMOTİV 19.08.2021, 00:50 20.08.2021, 09:39
Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain tanıtıldı

Ön süspansiyon sisteminde değişime giden Alman otomotiv devi, bu sistemi eskisinden daha güçlü bir hale getirmiş. Araç, 'Offroad' moduna alındığın arazi odaklı hale gelirken, 'Offroad Plus' modunda otomatik olarak yokuş aşağı hız kontrol sistemine geçiş yapıyor.

Mercedes, üç adet güçlü LED'den meydana gelen 'Digital Light System' adlı teknolojisini opsiyon listesine dahil edecek. Bahse konu sistem, 'Offroad' modlarından herhangi biri açıldığında devreye girecek ve yalnızca 50 km/saat hıza kadar çalışabilecek.

Bagaj hacmiyle 'station wagon' olmanın hakkını veriyor

'All-Terrain' takısına sahip C-Serisi, 'M254' kodlu 2.0 litrelik dört silindirli turbo benzinli ve 'OM 654 M' kodlu 2.0 litrelik dört silindirli turbodizel motor seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Her iki motor da yarı hibrit teknolojisi ile gelecek.

Dışardan bakıldığında modelin ızgarasının standart modellere kıyasla çok daha farklı olduğunu rahatlıkla görülebiliyor. Izgaranın tam ortasında konumlandırılmış olan logoyu ise her iki köşesindeki hava kanalları kontrol ediyor. 

Araç, koltuklar dik pozisyondayken sunduğu 490 litrelik bagaj hacmi ile 'station wagon' bir model olmanın hakkını veriyor. Koltuklar kapandığında ise arka bölümde 1510 litrelik bir hacim sunuyor.

Bilgi eğlence tarafındaki standart özelliklere ek olarak uzaklaşma, yaklaşma ve direksiyon açıları da gösteriliyor. Sistemin tüm bunlara ek olarak aracın koordinatlarını gösterdiğini ve bir pusulayı da barındığını belirtmekte fayda var. 













Yorumlar (0)