Makyajlı Hyundai i10 modelinden detaylar

Üretimi İzmit'teki fabrikada nisan ayında başlayacak olan Hyundai i10, makyajlanmış görüntüsüyle otomobil tutkunlarının ilgisini çekti. İşte sürüş konforu ve yeni tasarımıyla öne çıkacak Hyundai i10 ile ilgili bazı detaylar...

OTOMOTİV 27.02.2023, 16:39 28.02.2023, 08:58 Hakan Öksüz
Makyajlı Hyundai i10 modelinden detaylar

Güney Kore merkezli otomotiv devi Hyundai, gelişmiş bağlantı özellikleri ve şık tasarımla gelen i10 modeli, şirketin İzmit'te bulunan fabrikasında nisan ayında seri üretime geçecek. Yeni modelin daha canlı renklere ve üst segment araçlarda görülen teknolojilere sahip olduğunu vurgulayan Hyundai, Avrupa pazarında ciddi satış rakamlarına ulaşarak dikkat çekti.

Hyundai i10 N Line, sportif araç tutkunlarına hitap edecek

Yeni eklentilerle birlikte daha modele daha sportif bir görüntü kazandırıldı. Makyaj operasyonunun ardından iç ve dış tasarımında değişikliğe gidilen Hyundai i10, uzun dingil mesafesi ve alçak tavanıyla ilgi çekti. Hyundai i10 N Line modelinin ise daha sportif bir duruşu öne çıkarmak isteyen müşterilerin beğenilerine hitap ettiği kaydedildi. 

Yeni renkler, yeni tasarım

Hyundai i10'un toplam dokuz gövde rengiyle görücüye çıkacağı belirtildi. Mavi ile morun karışımdan gelen "Meta Blue" ile açık gri tonlarındaki "Lumen Grey", dikkat çekici alternatifler olacak. Öte yandan aracın ön kısmında yer alan gündüz sürüş lambaları ile farların da yenilendiği vurgulandı. Ön tarafta yeni tasarıma sahip bir ızgara, arka tarafta ise yeni bir LED stoplar olacak. Makyajlanmış modelin 15 inç alaşım jantları da dikkat çekti.

Yorumlar (0)