Kompakt sınıfın en çok satan aracı 30 yaşında

Opel’in kompakt sınıfının öncü modellerinden biri olan Astra, öncüsü Kadett’ten aldığı becerilerle her geçen gün gelişerek ve kendini yenileyerek altıncı jenerasyonuyla yollara çıkmaya hazırlanıyor.

OTOMOTİV 22.08.2021, 22:39 23.08.2021, 14:51
Kompakt sınıfın en çok satan aracı 30 yaşında

Alman otomotiv devi tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, geçmişten günümüze dek uzanan Astra serüveninde Opel, çeşitli yeniliklere ve başarılara imza atıyor. Premium ve lüks segmentte yer alan Intelli-Lux LED Matrix farlardan AGR (Sağlıklı Sırtlar Kampanyası) sertifikalı ergonomik ön koltuklara dek uzanan bu başarı hikayesine, satışa çıktığı her yeni jenerasyonda elde ettiği satış rakamları eşlik ediyor. 1991 senesinde başlayan bu macera, 2022 yılında ülkemizde de satışa çıkacak olan altıncı jenerasyon ile hız kesmeden sürüyor.

Alman mükemmeliyetçiliği...

Opel Astra, kompakt araç segmentinde öncü yenilikler sunma geleneğini daha farklı kitleler için erişilebilir bir hale getiriyor. Öncüsü olan Kadett ile beraber Astra, Opel markasında değişimin elçisi olarak öne çıkıyor. Ayrıca çok yönlü kullanım özellikleri, etkileyici tasarım ve sürüş dinamizmi haricinde heyecan verici, ulaşılabilir ve Alman mükemmeliyetçiliği başta olmak kaydıyla markaya ait çok önemli mesajları dış dünyaya iletiyor.

Yorumlar (0)