Kia'nın yeni logosu tartışma başlattı

Logosunda değişikliğe giden otomobil markası Kia, müşterilerini şaşırttı. Yenilenmiş logoya sahip araçları trafikte görenler, bu otomobilleri yeni bir markaya ait zannetti. Kia'nın kararı, olumlu ve olumsuz eleştirileri beraberinde getirdi.

OTOMOTİV 28.11.2022, 17:06 29.11.2022, 13:58 Hakan Öksüz
Kia'nın yeni logosu tartışma başlattı

Birçok büyük otomobil markası, karbon salınımını azaltma planı doğrultusunda elektrikli modeller üretmeye başladı. Kendilerini yeni döneme adapte etmeye çalışan markalar, zaman zaman yaptıkları değişikliklerle müşterilerin ilgisini canlı tutmayı hedefliyor. Ünlü otomobil markası Kia, bunlardan biri oldu.

Çok sayıda olumlu ve olumsuz yorum geldi

Logo sadeleştirme akımına katılan Kia'nın yaptığı bir değişiklik, müşterileri şaşırttı. Klasik logosunu bir kenara bırakan Kia'nın bu kararı, müşteriler arasında tartışmalara yol açtı. Daha akışkan bir görünüm kazandırdığı logosunu sadeleştiren Kia, çok sayıda olumlu ve olumsuz eleştiri aldı.

"KN Car" yazıp arattılar

Kia tutkunlarının birçoğu, yeni logonun "itici" olduğunu düşünüyor. Bazı müşterilerin, yeni logonun farklı bir markaya ait olduğunu zannettiği kaydedildi. Yenilenmiş Kia logosuyla yollara çıkan araçları gören insanlar, bu otomobillerin "KN" adlı yeni bir markaya ait olduğunu zannetti. Google'da "KN Car" şeklinde yapılan aramaların sayısında patlama görüldü.

Yorumlar (0)