İkinci elde yeni moda: “TOGG alacağım için satılık”

Önceki gün düzenlenen görkemli bir törenle banttan inen yerli ve milli otomobil TOGG, tüm Türkiye’yi heyecanlandırdı. Resmi törenin ardından internet üzerindeki ikinci el araç ilanlarında “TOGG alacağım için satılık” başlıkları dikkat çekti.

OTOMOTİV 31.10.2022, 16:19 01.11.2022, 16:24
İkinci elde yeni moda: “TOGG alacağım için satılık”

Yerli ve milli otomobil TOGG, cumhuriyetin 99’uncu kuruluş dönümünde banttan indi. Seri üretimi için geri sayıma geçilen elektrikli araç, tüm Türkiye’de yeni bir heyecan başlattı. TOGG modellerinin seri üretimine 2023 yılının mart ayında başlanması hedefleniyor. Bu kapsamda ikinci el piyasasında da şimdiden hazırlıklar başladı. Araçlarını satarak TOGG almak isteyen birçok vatandaş, internet üzerinden yayımladıkları ilanlara, “TOGG alacağım için satılık” başlığını attı. 

“Yerli otomobil almak için satılık”

TOGG’un fiyatının uzun süredir 900 bin lira civarında olacağı öne sürülüyordu. Bu kapsamda şimdiden nakit ihtiyaçlarını gidermeyi hedefleyen bazı vatandaşlar, araçlarını satılığa çıkardı. İkinci el otomobiller için yayımlanan ilan başlıklarının birçoğunda ‘TOGG’ vurgusu dikkat çekti. Araç sahiplerinin birçoğu TOGG alacakları için mevcut araçlarının satılık olduğunu belirtti. Bazılarının ise ilan başlığına, “Yerli otomobil almak için satılık” yazdığı görüldü. 

2023 yılının mart ayında seri üretime geçmesi beklenen TOGG, ilk etapta 17-18 bin adet üretilecek ve satışa çıkarılacak. 





Yorumlar (0)