Hyundai Custo'dan yeni 'ipucu' görselleri

Geçtiğimiz günlerde ipucu görselleri yayımlanan Hyundai Custo modelinin, 'ipucu' olarak adlandırılamayacak netlikteki yeni görüntüleri yayımlandı.

OTOMOTİV 08.08.2021, 01:23
Hyundai Custo'dan yeni 'ipucu' görselleri

Çin'e özel olarak üretilen bu minivan, bir süredir ipucu görselleri ile gündeme geliyor. Modelin ikinci ipucu görselleri, Hyundai'nin Pekin kanadına ait sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı. Asya pazarında hala minivan modelleri çok sevildiği için üreticiler bu coğrafyaya özel modeller sunmaya devam ediyor. 

Tucson çizgilerini barındırıyor

Modelin genel tasarım çizgilerinin Tucson'dan alındığı rahat bir şekilde görülüyor. 

Model daha evvel, geçtiğimiz nisan ayında ilk kez görücüye çıkmıştı. Ancak söz konusu görüntüler Hyundai'ın kendisinden değil, Çin pazarına giren her modelde olduğu gibi Çin Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın resmi internet adresinde yayımlanmıştı. Bunun üzerine de Güney Koreli otomotiv devi, Custo'nun kabinini gösteren görseller paylaşmıştı. Yani resmi olarak lansmanı yapılmayan bir minivan modelinin tasarımı bilinir vaziyette.  

Ağustos ayı içerisinde lansman yapılması bekleniyor

Yaşam alanında 10.4 inç büyüklüğe sahip bir bilgi eğlence sistemi bulunuyor. 7 koltuk barındıran modelin yaşam alanında da Tucson rotasının takip edildiği görülüyor. Öte yandan, modelin direksiyon tasarımı adeta Tucson'un karbon kopyası niteliğinde. 

Modele güç veren motor özellikleri ise an itibarıyla bilinmiyor.

Custo'nun ekipmanlarının ve teknolojilerinin ağustos ayı sonunda kesinlik kazanacağı tahmin ediliyor.













Yorumlar (0)