Hakkı verilecek bir araba nasıl olmalıdır?

Araba teknik özelliklerinin yanı sıra, sürücüye heyecan ve tutku vaad etmelidir. Görünüşü, performansı, iç tasarımı, aksesuarları ve havasıyla, iyi bir arabanın olmazsa olmazlarına daha yakından bakmaya ne dersiniz?

OTOMOTİV 31.12.2019, 15:21 31.12.2019, 19:09
Hakkı verilecek bir araba nasıl olmalıdır?

Advertisement

Hem şehirde hem zorlu yollarda fark yaratan bir tasarım

Bir arabadan beklentilerimiz neler olmalı? Sadece güçlü bir motor mu? Ya da yakıt tasarrufu mu? Eğer tutkulu, dinamik ve maceracı bir yapınız varsa bunlar size asla yetmez! Kusursuz bir otomobilin, tasarımıyla da tüm dikkatleri üzerine toplaması gerekir.

Konforu hissetmek

Konfor, sürüş keyfinin en önemli unsurudur. Bir otomobildeki konfor deneyimi, her zaman güçlü, kalıcı ve duygusal bir etki yaratmalıdır. Yumuşak dokunuşları, dayanıklı ve fonksiyonel detayların kesişimini, uyarlanabilir konfor deneyimini ve geniş iç hacmi hissedeceğiniz bir otomobil size bu konforu sunmalıdır.

Güven, gönül rahatlığıyla sür…

Kendinizi güvende hissetmediğiniz hiçbir şeyden tam anlamıyla memnuniyet duyamazsınız. Araba bunun en net örneğidir. Konfordan, performansa ve verimliliğe kadar birçok şeyi etkileyen güvenlik unsurları, gönül rahatlığıyla yolculuk yapmanız için vazgeçilmezdir.

Etkileyici performans

Performans, bir aracın sınırlarını belirleyen, onu güçlü kılan ve araçtan alınacak verimi etkileyen en önemli unsurdur. Motor gücü, teknolojik altyapısı ve teknik özellikleri bu unsuru etkileyen önemli faktörlerdir. Hakkı verilecek bir arabanın olmazsa olmazı, güçlü ve etkili bir performansa sahip olmasıdır.

Yüksek kapasite yüksek verimlilik

Yüksek bagaj kapasitesi ve uyarlanabilir depolama alanları bir arabadan alacağınız verimi kat kat artırır. Çünkü araba sadece bir vasıta değildir, bir yol yoldaşıdır. Yükümüzü taşıdığı kadar hayallerimizi de taşır.

Tüm yollar senin, hakkını ver!

Macera için yaratılmış olan Dacia Duster, evinizde hissettiren konforuyla, özgün tasarımıyla, yüksek güvenlik standartlarıyla ve etkileyici performansıyla yeni maceralar için seni bekliyor. Yola çık ve hakkını ver!


Dacia Duster şimdi hurda teşvikli 90.400 TL' den başlayan fiyatlar ve 40.000 TL 12 ay %0 faiz fırsatıyla yeni maceralara hazır!

Yorumlar (3)
Necmi 4 yıl önce
Artık yerli üretim kendi arabamıza binerizz
ALİ ÖNER 2011 YILINDA 4X4 DİZEL SIFIR ALDIM ONU SATTIM 2018 YILINDA 4X4 DİZEL SIFIR YENİ KASA ALDIM 8 YILDIR KULANIYORUM ÇOK MEMUNUM 4 yıl önce
2011 4X4 SIFIR DUSTER ALDIM ONU SATTIM 2018 YILINDA 4X4 DİZEL SIFIR ALDIM 8 YILDIR BINIYOUM ÇOK MEMUNUM
Taner ecerel 4 yıl önce
Güzel arabalar ama fiyatlar çok yüksek vergisi falan o yüzden 2inci ele devam