Ford Transit Limited ve Frigo Van satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri...

Ford'un en fazla tercih edilen ticari araçlarından Transit'in ek donanım ve özellikleri barındıran yeni modelleri satışa çıktı.

OTOMOTİV 14.12.2020, 12:05
Ford Transit Limited ve Frigo Van satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri...

Ülkemizin en fazla tercih edilen ticari araçlarından olan Ford Transit, ek donanımlara sahip Limited versiyonuna kavuştu.

Bununla beraber şirket, zincir taşımacılığına ilişkin Transfit 'Frigo Van' versiyonunu da ülkemizde satışa sundu.

Ford Transit Limited

Yapılan açıklamada, müşterilerin ticari hayatının operasyonel zorlukları ile hem rahatlık hem de pratiklikten ödün vermeden çalışabilmesini sağlayan Transit'in Deluxe ve Trend versiyonlarının yanında yeni özellik ve ek donanımları ile de geliştirilen Limited versiyonunun getirildiği kaydedildi.

Yeni Transit Limited versiyonu, Deluxe versiyonunun yanında HID BI-Xenon dinamik ön farlar, gövde rengi ön tampon, 16 inçlik alüminyum jant, geri dönüş kamerası, yan park sensörleri, led arka tepe lambası, silecek suyu seviye göstergesi, yağmur sensörü, ısıtmalı ön camıyla müşterilere sunulacak.

Limited versiyonunun iç tasarımı ise eklenen detaylarla dikkat çekiyor. İç tasarımda Türkçe navigasyon desteği, deri vites topuzu, yolcu hava yastığının yanında krom detaylar bulunuyor.

Ford Transit Frigo Van özellikleri

Transit'in soğuk zincir taşımacılığına dair, 12,4 ve 11 metreküp baz araç üzerine geliştirilen yüksek ve orta tavan seçenekleriyle gelen Frigo Van versiyonunda, başlangıçta gıda olmak üzere çiçekçilik ve ilaç gibi sektörler için de nakliye ve pratiklik avantajlarıyla geliyor.

+5 santigrat derecelik soğutma sınıfında, ATP belgeli Transit Frigo Van, serin, kuru ve soğuk ürünlerin taşınmasına ilişkin imkan veriyor.

Ford Otosan Ar-Ge mühendislerince geliştirilen soğutucu sistem sektörde bir ilk ve benzersiz olarak müşterilere veriliyor. Soğutucu sistemde ikinci bir kompresör yer almıyor. Böylece motorda ekstra bir yük oluşmazken, daha uzun zamanlı bir motor kapasitesine de katkı sunuyor.

Aracın ilave yoğuşturucu özelliğinin bulunmamasından dolayı, tavan gövde sacı modifikasyonu da bulunmuyor. Aracın orijinalliğine ilişkin koruma sağlanıyor ve böylece ikinci elde bir değer kaybı meydana gelmiyor.

Bununla birlikte aracın arka yük kısmında standart soğutucu ünite ve 65mm izolasyon kalınlığı bulunan modüler paneller yer alıyor. Modüller paneller, istenildiği zaman sökülüp yeniden panelvana dönüşebiliyor.

Fiyatlar ne kadar?

Ford Frigo Van ve Transit Limited, anahtar teslimde ve Ford Otosan tarafından 3 sene sınırsız kilometre garantisi ile geliyor.

Yeni Ford Transit Limited 339 bin 800 TL'den, Limited modeli ise 251 bin 800 TL'den ve ayrıca Frigo Van modeli ise 252 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Ford Yetkili Satıcılarından satın alınabiliyor.

Yorumlar (0)