Fiat Doblo Trekking yenilendi

20 yılı aşkın bir süredir kendi sınıfında çığır açan Fiat Doblo, yenilenen 'Trekking' versiyonu ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Konforlu yapısından ödün verilmeden sunulan eşsiz performans, modelin her türlü yol koşulunda hazır olmasını sağlıyor.

OTOMOTİV 07.08.2021, 01:14 08.08.2021, 12:10
Fiat Doblo Trekking yenilendi

Doblo Trekking, 1.6 litrelik motor seçeneği ile 120 hp güç üretebiliyor. 10 milimetre yükseltilmiş olan gövdesi ve 'Traction Plus' ismi verilen ve çekiş gücünü artıran sistemi ile sürüş hissiyatı iyileştirilmiş durumda.

Tasarımıyla öne çıkıyor

Tasarım hususunda da bir hayli başarılı olan model, titanyum gri tavan rayları, yine aynı renk arka ve ön tampon koruma parçaları, 16 inç büyüklüğünde titanyum gri alaşım jantları, 'Trekking' yazılı siyah yan kapı çıtası ve siyah renkteki yan aynaları gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Android Auto ve Apple Car Play desteği

Doblo Trekking modelinin kabininde ise geleneksel modelin çizgisinden ödün verilmediği görülüyor. Turuncu dikişli kumaş koltuklar, tasarıma uyum gösteren el freni ve vites körüğündeki turuncu dikişler ile gri renkteki kapı açma kolları ise modelin dikkat çeken diğer detaylarından. 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik bilgi eğlence ekranı da yaşam alanında konforu iyileştirecek. Ek olarak, söz konusu ekranın Android Auto ve Apple Car Play gibi sistemleri de desteklediği belirtiliyor. 

Yorumlar (0)