Ferrari son noktayı koydu… Justin Bieber’a araba yok!

Ferrari marka lüks aracını maviye boyatarak gündeme gelen ünlü şarkıcı Justin Bieber hakkında yaptırım kararı çıktı. Ferrari, bundan sonraki süreçte Justin Bieber’a araba satışı yapmayacak. 

OTOMOTİV 06.05.2022, 10:22 06.05.2022, 14:33
Ferrari son noktayı koydu… Justin Bieber’a araba yok!

Dünyaca ünlü İtalyan otomobil markası Ferrari, ürettiği araçlar konusunda belirlediği katı kurallar ile biliniyor. Ferrari, ürettiği lüks otomobillerin boyatılmasına ve hatta 1 sene içinde satılmasına dahi sıcak bakmıyor. Ferrari’nin bu kurallarını çiğneyen isimlere ise çeşitli yaptırımlar uygulanıyor. 

İkonik modeli maviye boyatınca yaptırım kararı geldi

Kısa süre önce Ferrari marka lüks aracını maviye boyatarak gündeme gelen 28 yaşındaki ünlü şarkıcı Justin Bieber, Ferrari’nin tepkisini çekti. Bieber’ın kırmızı renkli 458 Italia F1 modelini maviye boyatmasına kayıtsız kalmayan dünyaca ünlü otomobil markası, sonraki süreçte Kanadalı yıldıza araç satışı yapmama kararı kaldı. 

Bieber, daha önce de Ferrari’sine modifiye yaptırmıştı

Justin Bieber’ın Ferrari tarafından bu yaptırım ile karşılaşmasının birçok farklı sebebi daha bulunuyor. Bieber, bundan yaklaşık 6 sene önce, bir parti çıkışı Ferrari’sini nereye koyduğunu unutmuş ve haftalarca aracını orada bırakmıştı. Yine bir başka haberde, Bieber’ın Ferrari’nin çamurluklarına ve jantlarına modifiye yaptırdığı ortaya çıkmıştı. 

Kara listeye alınan isimler arasında Kim Kardashian ve 50 Cent de var

Ferrari, kendi üretimi olan ikonik araçlar üzerinde oynanmasına sıcak bakmıyor. Bu kurallara uymayan müşterilerini ise kara listeye alarak, araç satışını yasaklıyor. Bu kapsamda önceki dönemde Kim Kardashian, Nicholas Cage ve 50 Cent de Ferrari’nin kriterlerini çiğnedikleri ile kara listeye alınmıştı. Bu yaptırımlara eklenen son isim ise Justin Bieber oldu. Konuyla ilgili Kanadalı popçudan hala herhangi bir açıklamanın yapılmaması da dikkat çekti. 

Yorumlar (0)