Elektrikli Jeep Avenger geliyor! Menzili açıklandı

Dünyaca ünlü otomotiv markası Jeep’in ilk elektrikli aracı Avenger, 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Son teknoloji ile üretilen araç, görüntüsü ile de hayranlık uyandırıyor. 

OTOMOTİV 16.10.2022, 10:53 17.10.2022, 10:06
Elektrikli Jeep Avenger geliyor! Menzili açıklandı

2022 Paris Otomobil Fuarı’nda Jeep’in yeni elektrikli aracı Avenger’ın tanıtımı gerçekleştirilecek. 400 kilometrelik menzile sahip olan elektrikli araç, teknolojik ve modern iç tasarımı ile birlikte sürücülere eşsiz bir yolculuk deneyimi sunuyor. Jeep’in diğer 4xe modelleri olan Compass, Wrangler ve Reenage’in yanına katılmaya hazırlanan elektrikli Avenger, Avrupa pazarının da şimdiden ilgi odağı oldu. 

2030 yılından sonra sadece elektrikli araç üretecekler

400 kilometrelik menzili ile müşterileri cezbeden Avenger, iç tasarımının yanı sıra geniş bagaj imkanı ile de araç sürücülerine önemli bir kolaylık sağlıyor. Öte yandan dünyaca ünlü otomotiv markası Jeep’in yıl sonundan itibaren Avrupa pazarında yalnızca elektrikli SUV modellerini satışa sunacağı bildirildi. Marka, 3 yıl içerisinde Wagoneer S ve Recon gibi tamamen elektrikli olan iki farklı segmentteki aracın da üretimini tamamlayarak, 2025 yılında piyasaya sürmeyi hedefliyor. Jeep yetkilileri, 2030 yılı itibariyle üretecekleri araçların tamamen elektrikli olacağını duyurdu. 

Yorumlar (0)