BMW geleceği tasarlayacak yeni konseptini tanıttı: Renk değiştiriyor

BMW tarafından Las Vegas'ta yapılan CES 2023 fuarında renk değiştirebilen i Vision Dee konseptiyle katıldı. Üzerindeki mikrokapsüllerle 32 farklı renk arasında geçiş yapabilen yeni teknolojinin gelecek modellerin konseptine ilham olabileceği düşünülüyor.

OTOMOTİV 06.01.2023, 11:22
BMW geleceği tasarlayacak yeni konseptini tanıttı: Renk değiştiriyor

2021 yılında koronavirüsten dolayı web sayfası üzerinden düzenlenmiş olan CES, 2022 yılında ziyaretçilerini fiziksel olarak kabul etmişti.

Dünyanın en önde gelen teknoloji firmalarının geleceğe yön verecek teknolojik ürünlerinin tanıttığı CES 2023, 5-8 Ocak tarihlerinde Las Vegas'ta yapılıyor.

BMW renk değiştiren otomobilini tanıttı

BMW, Las Vegas'ta yapılan CES 2023 yılında renk değiştirebilen i Vision Dee konsepti ile katıldı. Konsept, renk değiştiren gövde panelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Fuarda ilgi çeken teknolojiler arasında bu araç da yer aldı.

Geçtiğimiz sene yapılan CES fuarında siyah, beyaz ve gri renkleri arasında geçiş yapan otomobil tanıtan BMW tarafından bu teknoloji geliştirildi.

BMW tarafından tanıtılan bu araç, üzerindeki mikrokapsüllerle tam 32 farklı renk ile kullanılabiliyor.

BMW'nin i Vision Dee modeli, üretim modeline dönüşmek için tasarlanmadı. Fakat aracın üstünde yer alan teknolojilerin BMW'nin gelecek modellerinde karşımıza çıkabileceği düşünülüyor.

Yorumlar (0)